BBP'den Seçim Ofisi

BBP'den Seçim Ofisi

Büyük Birlik Partisi, Söğütlü mahallesinde seçim irtibat bürosu açtı.

 

Büyük Birlik Partisi (BBP), Akçaabat Söğütlü Mahallesinde seçim irtibat bürosunun açılışını törenle gerçekleştirdi. Açılış törenine BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi Kağan Mumcu, BBP Trabzon İl Başkanı Muharrem Danışmaz, BBP Akçaabat Belediye Başkan adayı Hüseyin Serbest, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

Açılışta konuşan Akçaabat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Serbest, “Bu şehirde yasayan her bireyin hak ettiği kaliteli bir yasam standardına ulaşması için buradayız” dedi.

Başkan Adayı Hüseyin Serbest “bugün burada Büyük Birlik Partisi’nin Akçaabat Belediye Başkan adayı, olarak seçim büromuzun açılışını gerçekleştirmenin heyecanını yasıyoruz. Öncelikle buraya kadar gelen tüm misafirlerimize teşekkür ederim. Biz, Akçaabat'a hizmet etmeye adanmış bir ekibiz. Bu şehirde yasayan her bireyin hak ettiği kaliteli bir yasam standardına ulaşması için buradayız. Seçim büromuz, sizlerle daha sıkı iletişim kurmamız, projelerimizi paylaşmamız ve şehrimizi birlikte şekillendirmemiz için bir araya gelmemizin ilk adımıdır. Akçaabat’ın zengin tarihini, kültürünü ve potansiyelini göz önünde bulundurarak hazırladığımız projelerle, şehrimizi daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha sürdürülebilir bir yer haline getirmek istiyoruz” dedi.

Projelerini gerçekleştirmek için desteğe ihtiyaç olduğunu ifade eden Serbest “Eğitimden sağlığa, altyapıdan çevre düzenlemesine kadar geniş kapsamlı projelerimizle Akçaabat'ı geleceğe taşıyacak adımları atmayı hedefliyoruz.  Ancak bunu gerçekleştirebilmemiz için sizin desteğinize ihtiyacımız var. Sizlerin fikirleri, önerileri ve katkılar olmadan bu başarıya ulaşmak mümkün değil. Hep birlikte el ele, omuz omuza vererek Akçaabat'ı daha güzel yarınlara taşıyacağımıza inanıyorum.  Bu seçim sürecinde samimiyet, şeffaflık ve dürüstlük ilkesiyle hareket ederek, sizlerle birlikte Akçaabat'ı kalkındırmak için çalışacağımızdan şüpheniz olmasın. Desteklerinizi bekliyor, birlikte büyük başarılara imza atacağımızı inanıyorum” dedi.

bbp-akcaabat-adayi-huseyin-serbest.jpeg

bbp-akcaabat-acilisi.jpeg

bbp-akcaabat-acilisi2.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset