Akçaabat seçimin yaklaşması ile renklendi.

Akçaabat seçimin yaklaşması ile renklendi.

Akçaabat seçimin yaklaşması ile renklendi.

30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’ne 18 gün kala, siyaset renklenmeye başladı. Siyasi partiler bir yandan adaylarını tanıtmaya çalışırken, diğer yandan ise, liderlerin afişlerindeki sloganları ile seçmeni etkileme savaşı veriyorlar

Siyasi partilerin nerelere afiş asacakları daha önce belirlendi. Bu nedenle siyasi partiler bilboardların yanı sıra, belirlenen yerlerde özel afişlerle de kendilerini tanıtmaya çalışıyorlar.

AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı, ilçenin çeşitli bölgelerinde açtığı seçim bürolarının önlerini bayraklar ile donatırken, bazı binalara da AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Büyükşehir belediye başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Şefik Türkmen’in fotoğraflarının yer aldığı afişler astı. AK Parti “Daime Millet, Daime Hizmet” sloganını seçmene mesaj vermeye çalışıyor.

akcaabat-secim-hazirligi6.jpg

CHP Genel Başkanı Ağırladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Ali Türen Öztürk, ilçe genelinde bulunan bilboardların yanı sıra, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yol güzergâhındaki kavşakları parti bayrakları ile süsledi. Bilboardlarda ve led reklam panosunda sade bir tasarım seçen CHP Adayı Öztürk “Ali Türen Çalışır, Akçaabat Kazanır” ve “Varlık içinde, Birlik İçinde, Özgür Biçimde” sloganını kullandı.

akcaabat-secim-hazirligi4.jpg

Ak Cami Yanı MHP’nin

MHP ise Akçaabat Ak Cami yanındaki üst geçitten şehre giriş yolunu ve parti binasının önüne, parti bayrakları ve şehrin belli bölgelerine astığı Metin Gedikli afişlerinin yanı sıra,  MHP’liler seçim büroları ve şehir merkezindeki afişleri ile de seçmene seslenmeye devam ediyorlar. MHP Ak Cami yanında bulunan led ekranda da seçmelere ulaşmaya çalışıyor.

akcaabat-secim-hazirligi3.jpg

akcaabat-secim-hazirligi1.jpg

BTP Seçmenlere sürpriz yaptı.

Bağımsız Türkiye Partisi ise İnönü Caddesi’nde bulunan parti binasının önünü Genel Başkan Haydar Baş, aday Muharrem Bayraktar’ın fotoğrafları ve parti bayrakları ile süsledi. BTP seçim aracından ise kaval sesi ile seçmenleri etkilemeye çalışıyor.

akcaabat-secim-hazirligi5.jpg

Reklamın önemi büyük

Siyasi partiler için reklamın önemi büyük. Belediye başkan adayları köy köy, mahalle mahalle gezerek seçmenlere vaatlerini sıralarlarken, genel başkanların ve adayların resimlerinin yer aldığı bu reklamlar ise ilgi çekiyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset