Akçaabat CHP'de Kongre Zamanı

Akçaabat CHP'de Kongre Zamanı

CHP İl Başkanı Demiröz, Akçaabat ilçe kongresinin ise 10 Eylül’de gerçekleşeceğini açıkladı.

CHP Trabzon il Başkanı   Nurcan Aşçı Demiröz, bir basın açıklaması yaparak son yapılan zamları eleştirdi. Demiröz, Akçaabat  ilçe kongresinin ise 10 Eylül’de gerçekleşeceğini açıkladı.

CHP Trabzon İl Başkanlığında zamlarla ilgili basın açıklaması gerçekleştirildi.

Basın açıklamasına CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suicmez , il başkanı Nurcan Aşçı Demiröz ve partililer katıldı.

CHP Trabzon İl Başkanı Nurcan Demiröz Aşçı yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi;"Canımıza tak eden zamlara dikkat çekmek ve halkın sesine ses katmak için, Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması yapıyoruz. AKP iktidarında iki Türkiye var: biri Saray’ın Türkiye’si, diğeri ise vatandaşın Türkiye’si. Saray’ın Türkiye’sinde “elektrik faturasını ödeyemedim, doğalgaza da zam gelmiş” gibi dertler yok. “Ulaşım bedeli aldı başını gitti, bu bayramda köye bile gidemedik” gibi halkın gündelik sorunları yok. Markete gidildiğinde “Bugün de et alamadık, peynir alamadık, süt bile alamadık, bu ayı nasıl çıkaracağız” feryadı yok. Kira derdi yok, kiracının da ev sahibinin de mağdur olduğu düzenden haberleri dahi yok. Saray’da bebek bezlerine gelen zamların, tuvalet kağıdındaki fiyat artışının, yağın, çayın, pirincin, soğanın günaşırı zamlanmasının yarattığı endişe yok. Çocuğunu okula aç göndermek zorunda kalan ailelerin, tenceresini kaynatamayan kadınların çaresizliği yok” şeklinde konuştu.

İl ve İlçe Kongreler ilgili de bilgi veren Demiröz, “Partimiz kongre sürecine girdiğini daha önceden hesaplarımızdan duyurmuştuk, basınla paylaşmıştık. İlçe Delege seçimlerimiz devam ediyor. 5 Ağustos - 10 Eylül tarihleri arasında da İlçe Başkanları seçimi gerçekleşecek. 5 Ağustos’ta Vakfıkebir ile başlayacağız. 10 Eylül’de Akçaabat ve Maçka ilçeleri ile birlikte ilçe başkanlıkları seçimi tamamlanacak. 15 Eylül  - 15 Ekim tarihleri arasında da bütün il kongreleri tamamlanmış olacak. O tarihler arasında kalmak kaydıyla da belirlenecek. Ortahisar’ın 2 Eylül’de yapılacak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset