Siyaset Akademisi Sona Erdi.

Siyaset Akademisi Sona Erdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi’nde eğitim çalışmalarına sona erdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi’nde eğitim çalışmalarına sona erdi. 200 kişinin katılımıyla 20 Eylül Cuma günü başlayan Siyaset Akademisi’nin son konuğu Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan oldu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, katılımcılarla deneyimlerini ve icraatlarını paylaştı. “Belediye başkanı, yönettiği kentin tek sorumlusudur” diyen Demircan, “İyi bir yöneticide bulunması gereken 2 özellik vardır: 1. Mesuliyet; 2. Samimiyettir. Bu iki özellik eğer yoksa hiçbir şey olmaz. Yerel yönetimde önce küçük konuları, meseleleri halledemezseniz yönettiğiniz kenti hiç bir zaman başarıya, refaha ulaştıramazsınız. Bu anlamda belediyemizde uygulamaya koyduğumuz 'Vatandaş Başkan' projesiyle tüm hizmetleri tek çatı altında topladık. Artık cep telefonlarından bile bu uygulamaya girip ilçede eksik görülen konuları, istek ve talepleri halkımız anında bizlere ulaştırıyor. Teknolojinin getirdiği imkanların hepsinden yararlanıyor, vatandaşın isteklerini en kısa sürede çözüyor, sıkıntılarına çare oluyoruz.” diye konuştu.

ahmet-misbah-demircan.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset