Sivrikaya’dan başarıya ödül

Sivrikaya’dan başarıya ödül

Sivrikaya’dan başarıya ödül

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ilçemizin Yaylacık Mahallesi’ndeki eğitim kurumlarından Yaylacık İlkokulu’nun başarılı öğrencilerini bir kahvaltı sofrasında ağırladı.

Okulun 3’üncü ve 4’üncü sınıflarında okuyan 8 sınıftan toplam 24 öğrenciyi Okul Müdürü İsmail şahin’le birlikte Damla Pastanesi’nde ağırlayan Oda Başkanı Yaşar ivrikaya, başarılı öğrencilerin motivasyonlarını artırmak için böyle bir organizasyon planladığını söyledi.

Sivrikaya, tek tek ilgilendiği ve alanlarında gösterdikleri başarıdan ötürü kutladığı küçük öğrencilere bundan sonra da destek olacağına söz verdi.

Okul Müdürü İsmail Şahin de Sivrikaya’yı anlamlı jestinden ötürü kutlayarak, bu tür desteklerin eğitimdeki kaliteyi artıracağına inandığını söyledi.

yasar-sivrikaya-kahvalti.jpg

Kahvaltıya okulun 3/A Sınıfı’ndan İrem Aydın, Elif Durmuş ve Ezgi Su Üçüncü, 3/B Sınıfı’ndan Zeynep Kılıç, Taha Hacıislamoğlu ve Mert Ali Bayburt, 3/C Sınıfı’ndan Deniz Boran Şafak, Reyhan Sinem Köroğlu, ve Berra Sarı, 4/A Sınıfı’ndan Yavuz Sağır, Eymen Çakılcı ve Umur Çakılcı, 4/B Sınıfı’ndan Hüsnü Birinci, Hatice Kahraman ve Avcı Koray, 4/C Sınıfı’ndan Resul Çelenk, Cengizhan Hızarcı ve Semih Baygın, 4/D Sınıfı’ndan Muhammet Sait Uygun, Ayşe Metin ve Zeynep Saliha Altın ile 4/E Sınıfı’ndan Erva Köroğlu, Mehmet Emin Karadirek ve Ahsen Altıntaş katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler