Sivrikaya yeniden başkan

Sivrikaya yeniden başkan

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 8. Olağan kongresi gerçekleştirildi.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 8. Olağan kongresi gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde geçerli oyların tamamını alan Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya 3. kez başkanlığa seçildi.

Akçaabat Yaprak Düğün Salonu'nda düzenlenen kongreye Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve bazı belde belediye başkanları, siyasi parti adayları, sivil toplum örgütü temsilcileri ile protokolün diğer üyeleri katıldı.

Geçerli oyların tamamını alan Yaşar Sivrikaya yeniden başkanlığa seçildi. Sivrikaya, “Odadaki görevimizde 8. senemiz bitti. Yeniden göreve seçilerek burada üzerimize bir mesuliyet daha kattı. Bundan sonra daha fazla çalışacağız. Bugüne kadar esnafımızın her zaman yanındaydık, bundan sonra da her zaman yanında olacağız. Çıtayı yükseltmeye devam edeceğiz. Trabzon’da 49 odada 2 binin üzerinde üye sayısı olan tek oda olmanın gururunu yaşıyoruz. Böyle bu odada rakipsiz seçime gitmek beni son derece memnun etmiştir. Bu esnaf için ne yapsam azdır. Gecemizi gündüzümüze katıp koşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Sivrikaya’nın listesinde şu isimler yer aldı: Sinan Gaydan, Temel Aydın, Mehmet Seis, Celil Kırandi, Metin Yardım, Ali Yılmaz, Ayhan Karabacak, Hayri Kasap, Murat Mermertaş, Muzaffer Topal. Denetleme kurulu: Celal Aydın, Selami Kubaliç, Nail Akkol.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler