Sivrikaya Sert Çıktı

Sivrikaya Sert Çıktı

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat’taki bazı kamu kurum ve kuruluşlarına tavassutta bulunularak satışına tepki gösterdi.

Akçaabat Sebatspor Yönetim Kurulu’nda Stadyum Sorumlusu olarak yer alan Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Trabzonspor Kulübü’nün kombine biletlerinin Akçaabat’taki bazı kamu kurum ve kuruluşlarına tavassutta bulunularak satışına tepki gösterdi.

1923 yılında kurulan bir Akçaabat Sebatspor’da, 1967 yılında kurulan Trabzonspor’un “evlatlık” görevini yerine getiremediği gibi kulübü oyalayarak sezona kötü bir başlangıç yapmasını sağlayacak bir ortamı yarattığını iddia eden Sivrikaya, “Akçaabat’ta satılacaksa önce Akçaabat Sebatspor’un kombine biletleri satılmalıdır.” dedi.

 

SADRİ ŞENER SÖZÜNÜ TUTMADI…

 

Akçaabat Sebatspor’un yerine rakibi Değirmenderespor’u pilot takım seçen Trabzonspor’un, bu takım vasıtasıyla Akçaabat Sebatspor’a TFF 2. Lig’de rakip olacağını da hatırlatan Sivrikaya, “Kongrede Sayın Sadri Şener’e açık desteğimizi verdik. Kulübümüzü ziyaretinde ‘elim Sebatspor’un üzerinde olacak merak etmeyin’ diye açık söz vermişti. Verdiği sözlere ne oldu. Değil destek bir darbede onlar vurmuştur. Bu konuda Akçaabat Sebatspor yönetimi susuma haklarını kullanacaklarını açıkladılar. Ama ben esnafın sesiyim, susma şansım yoktur ” dedi.

Trabzonspor’un Basket takımı kuracağına altyapısı gibi vazife yapan Sebatspor’a destek çıkmasını isteyen Sivrikaya,  alınan kombine biletlerin Akçaabatlı için anlamının “kendimizi, kendi silahımızla vurmak” olacağını söyledi.

Spor