Sivrikaya Görevi Öztürk'e Devretti

Sivrikaya Görevi Öztürk'e Devretti

Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Tolgay Sivrikaya görevini Ümit Öztürk’e devretti.

 

Türkiye’de dokuz yılık başkanlığı ile en uzun süreli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini yürüten Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolgay Sivrikaya görevini devretti. Konuyla ilgili açıklama yapan Sivrikaya, genç yaşta Trabzon’un Akçaabat İlçesinde Ülkü Ocaklarında görev yapmaya başladığını ifade ederek “4 yıllık ilçe başkanlığımın ardından Ülkü Ocakları genel merkezimizin talimatı ile il ocak başkanlığına atandım ve 9 yıldır buradayım. Ocak başkanlığım boyunca ülkücü camiaya en ufak bir leke getirmedim. Bu görevimi teşkilatımla birlikte sevgi saygı çerçevesinde en iyi şekilde yürüttüğüme inanıyorum. Benim için asıl hedef Türklüğü, Ülkücülüğü en iyi şekilde ayakta tutmaktı ve bunu eğitimle, öğretimle ve en önemlisi bütün teşkilatımla başardığıma inanıyorum. Benim görevim buraya kadardı.” diye konuştu.

tolgay-sivrikaya-1.jpg

Ülkü Ocakları olarak atamayla gelip, fesihle gittiklerinin altını çizen Sivrikaya, “Görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Bayrağı buraya kadar taşıdım ve benden sonra gelen Ümit kardeşime bu görevi devrettim. Bizim seçimimiz olmaz ve tüm Türkiye’deki Ülkü Ocakları’nın işleyişi böyledir. Benden önceki Ocak Başkanları feshedilmiştir. Bu sistem böyle devam edecektir. Kesinlikle art niyet aranmasın. Genel Merkezimizi çok seviyorum, Ülkü Ocakları’nı çok seviyorum ve aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi’nde üst kurul delegesiyim. Beni hepsinden çok sevindiren benim yerime göreve layık görülen Ümit kardeşim Trabzon için bulunmaz bir cevherdir. Dürüstlüğüyle çalıştığımız süre içerisinde kendisinden güzel söz ettiren, gönülleri fethetmesini bilen gençliğe önderlik yapabilecek biri olduğundan benden sonra Ülkü Ocakları İl Başkanlığına layık görülmüştür. Bu bağlamda benimle beraber tüm ülküdaşlarıma aynı zamanda Trabzon’da bizlerden desteğini esirgemeyenlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hakkımı herkese helal ediyorum. Allah (c.c) yar ve yardımcınız olsun.” ifadelerini kullandı.

Trabzon Ülkü Ocakları devir-teslim törenine katılan Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz Tolgay Sivrikaya’ya görevi boyunca göstermiş olduğu üstün başarısından dolayı çok teşekkür ederek, “Bizler genel merkez olarak Tolgay başkanımızdan çok memnunuz. Bundan sonra partimizde de görev almasını temenni ederim.” sözlerini sarf etti.

Sivrikaya görevi bayrağı öperek Ümit Öztürk’e devretti. Yeni başkan Öztürk yaptığı konuşmada “Bu görevi yürütürken elbette ki Tolgay ağabeyimizin tecrübelerinden ve birikiminden yararlanacağız. Gençliğin yetişmesinde bize verilen bu kutsal göreve layık olmaya çalışacağım.” şeklinde konuştu.

Törende konuşan MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci ise şöyle konuştu, “Tolgay Başkan çok dürüst, temiz ve çalışkan kardeşimizdir. Görevi boyunca kalbimizi fethetmeyi başarmıştır. Bizler MHP camiası olarak kendisini çok seviyoruz. Kendisi bu yüce bayrağı dokuz sene kirletmeden taşıdı. Tolgay kardeşime çok teşekkür ediyor, yeni başkanımız Ümit Öztürk’e aynı desteklerde bulunacağıma da söz veriyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler