Sivri'den Açıklama

Sivri'den Açıklama

Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Kemal Sivri, güvenlik güçlerinin özverili çalışmalarına rağmen, ilçedeki nüfusun yükselmesi ile trafik sorunun da arttığını bildirdi.

Kemal Sivri, güvenlik güçlerinin özverili çalışmalarına rağmen, ilçedeki nüfusun yükselmesi ile trafik sorunun da arttığını bildirdi. 

 

Sivri, yaptığı yazılı açıklamada, 125 binlik ilçe nüfusunun bazı illerden dahi yüksek olduğunu, yeni açılan fakülte ve meslek yüksek okulları ile bu sayının her geçen gün artığını belirtti. Şoförler odası olarak önlem alacaklarını ve ulaşım sorununu aksaklık olmadan sürdüreceklerini anlatan Sivri, şunları kaydetti:

''Her yenilikte olduğu gibi bu konuda da artı ve eksileri iyi etüt edip, eksikliklerin en kısa zamanda tamamlanması gerekir. İyiliklere, güzellikleri ve faydalı hususlara hep birlikte nasıl sahip çıkacaksak, eksiklik ve ileride sorun olabilecek hususları da bugünden görüp önlem almalıyız. Bu nüfus yapısı trafik sorununu da artırmaktadır. Güvenlik güçlerimiz özverili çalışmaları bazen yeterli olmayabilir. Gerek trafik açısından ve gerekse güvenlik açısından durumu şimdiden iyi analiz edip önlem almalıyız"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler