Siteniz 5 Yaşında

Siteniz 5 Yaşında

Bugün; Akçaabat Ajans’ın internet dünyasına adım atışının beşinci yılı. "Hakkımızda Düşündüklerinizi Bize Yazın"

 

 

Bugün; Akçaabat Ajans’ın internet dünyasına adım atışının beşinci yılı. 2007 yılının 1 Temmuz’unda yayına başlayan sitemizin yayın hayatının beşinci yaşına girmesinin gururunu yaşıyoruz.

 

İnternet dünyasına adım attığımızda üzerimizde bir ürkeklik vardı, biz de yürüyüp koşabilecek miydik? Evet, siz değerli okurlarımız sayesinde ürkekliğimizi aştık, sağlam adımlarla yürümeye başladık.

 

Biz zor olanı seçmiştik; yaşamda kopup gelen, insanları ve yaşamı ilgilendiren olayları aktaracaktık. Güzel olanla mutluluğumuzu, acı olanla da hüznümüzü paylaşacaktık. Biz insani olan, yaşama dair her şeye karşı sorumluluk içindeydik ve hassasiyetimiz en üst noktadaydı. Sizlerden gelen destekle sorumluluğumuz arttı ve her güne daha farklı bir coşkuyla başladık. 

 

Sloganımızı “Akçaabat’tan Haberiniz Olsun” olarak seçmiştik. Haberlerimizde sadece Akçaabat ve Akçaabatlılara yer vermeye çalıştık. Akçaabat’ı ilgilendirmeyen haberlere sitemizde yer vermedik. Bazen bunun da tepkilerini almadık değil. Ancak yapmış olduğumuz haberlerin kaynağı biz olmalıydık. Doğruluğundan emin olmalıydık ve en önemlisi telif haklarına saygılı davranmalıydık. Sitemizde gördüğünüz haberleri bir gün sonra ulusal ve yerel gazetelerde kaynak göstermeden kullandıklarını gördük. Bazen bizim haberlerimizin altına Akçaabat’taki gazeteciler kendileri yapmış gibi imza attılar. Hiçbir zaman bunlara tepki koymadık. Nam bu işi yapmadık, ismimiz önemli değildi. Bizim için Akçaabat’ın haberinin basında yer bulması önemliydi.

 

Buna karşılık herkese açık olan sosyal paylaşım sitesi faceebooktan alıp haberleştirdiğimiz bir fotoğraf için mahkeme kapılarında dolaştık, ifade verdik, zamanımızı boşa harcadık. Yaptığımızın suç olmadığını biliyorduk ve adalete güveniyorduk Öyle de oldu. Yaptığımız işte suç unsuruna rastlanılmadığı adli makamlarca da onaylandı. Bu tür küçük işler moralimizi bozulmasına neden olsa da yolumuza devam ettik. Zamanımız ve sağlığımız elverdiği süre de devam edeceğiz.

 

Yayına başladığımız ilk günden bu güne kadar hiçbir kişi ya da kuruluşun tarafı olmadık ve olmayacağız. Haberlerimizi her görüşe saygılı olacak şekilde yer verdik Zaman zaman aksaklıklar çıksa da sitenin güncellenmesi elimizden geldiğince gayret gösterdik.

 

       Haber sitelerinin en çok ihtiyaç duyduğu ziyaretçileridir. Geride bıraktığımız 4 yıl içerisinde toplam 31 milyon 779 bin 621 (01.07.2007-31.06.2012 arası) ziyaretçiye ulaştık. Bu rakam nerdeyse ülkemiz nüfusunun yarısı demek. Bu rakamlar sorumluluğumuzu da beraberinde getirdi.

 

Yayına başladığımız günden bugüne kadar sitemizi bu duruma gelmesinde birçok kişinin emeği oldu. Gerek verdikleri reklamları ile gerekse haber desteği ile bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Burada ilk günümüzden bu güne reklamlarını hiç kesmeyen ve reklamları da bizimle yaşıt olan, Cemil Usta Köfte Salonu sahibi Cemil Kalkışım’a, Saray Restaurant Salonları sahibi Ahmet Haşim Ekici’ye, Damla Pastaneleri’nden Varol Yılmaz’a ve diğer reklam verenlere ayrıca teşekkür borcumuz olduğunu da belirtmek isteriz.

 Unuttuk sanmayın, haberlerini bizimle paylaşan Akçaabat Yeni Haber Gazetesi sahibi İsmail Topal başta olmak üzere Cemil Bıyıklı, Berkant Parlak,Osman Başocak  ve köşe yazarlarımıza da katkılarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Sitemizin 5. Yıl logosunu hazırlayan Suvizyon reklam Ajansı sahibi Sertaç Uzun'a da teşekkür ediyoruz.

Daha uzun soluklu bir yolda, beraber yürümek için, güzellikler ve yaşama dair ne varsa birlikte paylaşmak adına Akçaabat’ımızın sesini daha çok kişiye ulaştırmayı umut ediyoruz...

Saygılarımızla
Editör

Not: Sitemizin 5. Yılı dolayısıyla duygu ve görüşlerini bizimle paylaşmak isteyen okurlarımız görüşleriniz bize yazmalarını bekliyoruz. Görüşleriniz bize yol gösterici olacaktır.

 

GÖRÜŞ YAZMAK İÇİN TIKLAYINIZ. (Buraya gönderilen mesajlar haber olarak yaınlanacaktır)

http://www.facebook.com/akcaabatajans

mail:info@akcaabathaber.com

Akçaabat Ajans.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler