Sitemiz 1 Yaşında

Sitemiz 1 Yaşında

Bugün; www.akcaabathaber.com sitesinin internet dünyasına adım atışının birinci yılı.

Bugün; www.akcaabathaber.com  sitesinin internet dünyasına adım atışının birinci yılı. Geçen yıl 1Temmuz’da yayına başlayan sitemizin yayın hayatının birinci yılını doldurmanın heyecanını yaşıyoruz.

Henüz bir yaşında, yani daha emekleme çağında. Bir çocuğun ilk çığlıkları gibi, ilk gün, ilk heyecan; her şey aynı.

İnternet dünyasına adım attığımızda üzerimizde bir ürkeklik vardı, biz de yürüyüp koşabilecek miydik? Evet, siz değerli okurlarımız sayesinde ürkekliğimizi aştık ve sağlam adımlarla yürümeye başladık.

Biz zor olanı seçmiştik; yaşamda kopup gelen, insanları ve yaşamı ilgilendiren olayları aktaracaktık. Güzel olanla mutluluğumuzu, acı olanla da hüznümüzü paylaşacaktık. Biz insani olan, yaşama dair her şeye karşı sorumluluk içindeydik ve hassasiyetimiz en üst noktadaydı. Sizlerden gelen destekle sorumluluğumuz arttı ve her güne daha farklı bir coşkuyla başladık.

Haberlerimizde sadece Akçaabat ve Akçaabatlılara yer vermeye çalıştık. Akçaabat’ı ilgilendirmeyen haberlere sitemizde yer vermedik. Sitemize entegre ettiğimiz Firma Rehberi ve Seri İlan bölümüyle Akçaabatlı işadamlarını bir yerde toplamayı amaçladık.

Gerek yorumlarınızla, gerekse eleştirilerinizle sitemizin zenginleşmesinde katkı sahibi oldunuz.

Yayına başladığımız ilk günden bu güne kadar hiçbir kişi ya da kuruluşun tarafı olmadık ve olmayacağız. Haberlerimizi her görüşe saygılı olacak şekilde yer verdik. İlk kurulduğu gün şüphesiz nasıl bir site olacağı noktasında bizimde çok kaygılarımız oldu. Nede olsa yeni bir site ve bir şeyleri başarmak adına yola çıkıyorduk. Zaman zaman aksaklıklar çıksa da sitenin güncellenmesi elimizden geldiğince gayret gösterdik.
       Sitemiz istatistiklere göre ortalama 5 bin ila 7 bin arası bir sayfa gösterimine sahip. Bizleri günlük takip eden ve yorumlarıyla destek olan okurlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Yayına başladığımız günden bugüne kadar  akcaabathaber.com bu duruma gelmesinde birçok kişinin  emeği oldu. Bunları burada zikretmeden geçemeyeceğim. Sitemize reklam vererek destek olan, Başaran Gıda’dan Faruk Başaran’a, GYM Nasiun spor Center’dan Osman Kalyoncu’ya, Kalyoncu Giyim’den Ömer Kalyoncu’ya, Flormed Güzellik Merkezi’nden Dr. Tarkan Kalaycıoğlu’na, CASA inşaat ortaklarına, Damla Pastaneleri’nden Varol Yılmaz’a Cemil Usta Köfte Salonu sahibi Cemil Kalkışım’a, Nazar Döviz yetkililerine,  Akçaabat Sahil Kültür Merkezi yetkililerine, Deniz Pastaneleri yetkililerine, Altıntepe Mobilya’dan Hüseyin Altıntepe’ye teşekkür ediyoruz.

 Ve haberlerini bizimle paylaşan Akçaabat Yeni Haber Gazetesi sahibi İsmail Topal başta olmak üzere Cemil Bıyıklı, Berat Topal ve köşe yazarlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz saygılarımızı sunuyoruz.

Daha uzun soluklu bir yolda, beraber yürümek için, güzellikler ve yaşama dair ne varsa birlikte paylaşmak adına Akçaabat’ımızın sesini daha çok kişiye ulaştırmayı umut ediyoruz...


Saygılarımızla...

Derviş ALTUNTAŞ
Site Editörü
info@akcaabathaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Haberler