Şişman Ziyaret Etti.

Şişman Ziyaret Etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Enes Şişman, Akçaabat İlçe Gençlik Kolları Yönetimi'ni ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Enes Şişman, Akçaabat İlçe Gençlik Kolları Yönetimi'ni ziyaret ederek teşkilatın nabzını tuttu. Şişman, Türkiye'nin geleceğini şekillendirmede her geçen gün önemli mesafeler katedildiğine işaret ederek, siyasette gençleri bekleme odasından önemli aktivitelerde öncü konumuna getiren Genel Başkanları ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemiz gençliği için şans olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz hafta Karadeniz Bölgesi'nde gerçekleştirdiği temaslarında AK Parti Akçaabat İlçe Gençlik Kolları'na da bir ziyarette bulunan AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Enes Şişman, teşkilatın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında gençlik yöneticileriyle görüş alışverişinde bulundu.

İstişare ve sorunların tespiti amaçlı ziyaretinde kalabalık bir yönetim kurulunu karşısında görmüş olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Şişman'a AK Parti Trabzon Gençlik Kolları Yürütme ve Yönetim Kurulu'ndan da isimler eşlik etti.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda güncel konularda gençliğin üzerine düşen sorumluluklarına değinen Genel Başkan Yardımcısı Şişman, kendisinin üniversitelerden sorumlu başkan yardımcılığı görevini yürüttüğüne hatırlatarak, “Özellikle akademik eğitim almış olan arkadaşlarımızı siyasete ısındırmak ve onların bilgi dağarcıklarından azami yarar sağlamak önemli. Bunun için oluşturmuş olduğumuz birimler var. Kayda değer etkinlikler düzenliyoruz. Sizlerin de bölgelerinizde bu konuya önem vermenizi istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Demokratik açılım konusunda herkesin üzerine düşeni yapması ve elini taşın altına koyması gerektiğini de ifade eden Şişman, yararlı bir toplantı gerçekleştirdiklerine inandığını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset