Sırada Kimin Evi Var?

Sırada Kimin Evi Var?

Hıdırnebi Balıklı Yaylası’nda birbiri ardına yaşanan ev yangınları vatandaşları tedirgin ediyor.

Hıdırnebi Balıklı Yaylası’nda birbiri ardına yaşanan ev yangınları yayla sakinlerini endişeye sevketti. Geçen yıl 3 evin kundaklandığı yaylada son bir ay içinde yine iki ev ve iki işyeri yakıldı.

Sıra Kimin Evinde Merak Ediyoruz

EVLERİN kundaklanma sonucu yakıldığını belirten yayla sakinlerinden ve evi yakılan Ali Biryan “Bu kadar evin yanmasını tesadüf olarak değerlendiremeyiz. Sıra kimin evinde diye düşünüyoruz. Kim neden yapıyor anlamış değiliz” şeklinde konuştu.

Jandarma Zanlıların Peşinde...

OLAYI jandarmaya taşıdıklarını belirten Muhtar Hakkı Bayraktar da kundaklama endişesi taşıdığını belirterek, “Kim niye yapıyor bilemiyoruz. Ama gerekli araştırma yapılıyor. Er ya da geç yakalanacaklar. Jandarma gerekli çalışmayı yapıyor. Zanlılar mutlaka yakalanacak” dedi.

Hıdırnebi Balıklı Yaylası’nda birbiri ardına yaşanan ev yangınları yayla sakinlerini endişeye sevk etti. Geçen yıl 3 evin kundaklandığı iddia edilen yaylada son 1 ay içinde de yine 2 ev ile 2 işyerinin yanması kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

Akçaabat’ın Aydın ve Ağaçlı mahallelerinde yaşayan vatandaşların ikamet ettiği Hıdırnebi Balıklı Yaylası’nda yanan evler, yayla sakinlerini tedirgin ediyor. Geçen yıl iki evin henüz belirlenemeyen nedenlerle yandığı Balıklı Yaylası’nda son bir ay içinde 2 ev ile 2 işyerinin yanması kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Yaklaşık bir ay önce Ali S.’ye ait bakkal ve kahvehane yangın sonucu tamamen kullanılamaz hale gelirken, birkaç gün önce de Rasim Y.’ye ait ev yandı. Önceki gece ise bu kez Ali Biryan’a ait ev yangın sonucu büyük hasar gördü.

YAYLA SAKİNLERİ ENDİŞELİ

Biryan, evinde büyük hasar oluştuğunu ve yangın nedenini henüz belirleyemediklerini belirtirken, evlerin kundaklama sonucu yanması ihtimalinin oldukça fazla olduğunu söyledi. Biryan, “Bu kadar evin yanmasını tesadüf olarak değerlendiremeyiz. Sıra kimin evinde diye düşünüyoruz. Kim neden yapıyor anlamış değiliz” diye konuştu.

Aydın Mahallesi Muhtarı Hakkı Bayraktar da, konuyu jandarmaya taşıdıklarını belirterek, “Kim niye yapıyor bilmiyoruz ama gerekli araştırma yapılıyor. Er ya da geç yakalanacaktır. Jandarma gerekli çalışmayı yapıyor” dedi.

Kaynak: Günebakış Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler