Sır Perdesi Aralandı

Sır Perdesi Aralandı

Sır Perdesi Aralandı

Önceki gün Batman’da öldürülen  Akçaabat nüfusuna kayıtlı 33 yaşında ki Selçuk Şahin’in ölümü ile ilgili sır perdesi aralanıyor.

Selçuk Şahin Trabzon Forum AVM’de bir mağazada müdür iken Batmanlı olan eşinin ısrarı üzerine Batman’a yerleşti. Batman’da bir elektronik mağazasında işe başlayan Selçuk şahin çalışmakta olduğu sırada bir çocuk tarafından “dışarıda seni istiyorlar” diye çağırıldığı öğrenildi.

Bu haber üzerine mağazadan çıkan Selçuk Şahin’in den bir daha haber alınamadı. Şahin’in eşinin 15 Temmuz Saat 14.00’da eşinin kaybolduğunu ilgili makamlara haber verdiği öğrenildi. Pazar  günü sabah on sırlarında Batman çayı kenarında Selçuk Şahin’e ait olduğu belirtilen ceset bulundu.  Polis ve jandarmanın ortak çalışması sonucunda 1 kiralık araç içerisinde 4 kurşun ile kaburgalarından vurularak öldürüldüğü kesinlik kazanırken kaçıran 3 şahsın kimliklerine ulaşıldı. Bu şahıslar çalıştığı iş yerinde tanımış olduğu kimseler olduğu belirtildi.

Öte yandan Selçuk Şahin bugün öğle namazına müteakip Doğanköy Mahallesi Halil-ü Rahman Cami’inde kılınan cenaze namazı sonrasında aynı yerde toprağa verildi.

batmadan-oldurulen-akcaabatli1.jpg

batmadan-oldurulen-akcaabatli2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler