Şinik'te Şenlik

Şinik'te Şenlik

İlçemize bağlı Şinik Belediyesi tarafından organize edilen Gençlik şöleni gerçekleştirildi

.

Şölene Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Nihat Birinci, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, Işıklar Belediye Başkanı Alişan Bayram, Doğanköy Belediye Başkanı Kazım Atmaca, Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Tolgay Sivrikaya, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Nüfus Müdürü Haydar Hotaman başta olmak üzere birçok protokol mensubu da ilgi gösterdi.

Sunuculuğunu Tuğba Karakoç'un yaptığı şölene Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan'ın konuşmasıyla başlandı.

Başkan Pehlevan, Şinik'in sosyal hayatına renk katacak etkinliklerin ilkinde kendilerini yalnız bırakmayan konuklarına teşekkür etti. Pehlevan, Şinik'in Akçaabat'ın yıldızı en fazla parlayan beldesi olduğunu belirterek kendisinin de bu hizmet yarışında her zaman vatandaşın isteklerini baz alarak bir nefer olarak çalışacağını söyledi.

Hasret Demir'in “Şinik Benim” isimli şiirini seslendirmesiyle devam eden şenlikte Araştırmacı-Yazar Mustafa Yazıcı da “Tarihte Şinik” konulu bir konuşma yaptı.

Aslen Şinikli olan Yazıcı'ın konuşması büyük ilgi gördü.

Nursena Kavanoz'un “Beldem ve Belediyem” isimli şiirini seslendirmesinin ardından ise Kuruçam Köyü Güzelleştirme Derneği'nin folklor ekibi muhteşem bir horon gösterisi sundu.

Palyaçoların animasyon gösterisiyle devam eden ve illüzyon gösterileriyle de renk katılan şenliğin akışında halkın ilgisinin azalmaması için de bir halk yarışması organize edildi ve kazananlara çeşitli ödüller verildi.

 

 

 

 

Belediye Başkanı Cemil Pehlevan’a konuşmasının ardından program sunucusu tarafından şenlik organizesinden ötürü bir plaket verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Kültür Sanat