Şinik'in Hedefi Büyük

Şinik'in Hedefi Büyük

Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, beldede ikamet eden kadınların aile bütçelerine katkı sağlamak için kolları sıvadı.

Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, beldede ikamet eden kadınların aile bütçelerine ve ülke ekonomisine katkı sağlamalarını ve aynı zamanda da kendi ekonomik özgürlüklerini elde etmelerini sağlamak için kolları sıvadı.

 

Başkan Cemil Pehlevan tarafından Şinik Beldesi'nde düzenlenen toplantıda el sanatları konusunda kadınların yaklaşım prensipleri ön plana çıkarıldı.

Belde kadınlarının büyük ilgi gösterdiği toplantıda kadınların motivelerini sağlamak amacıyla Başkan Pehlevan tarafından bir de sunum yapılırken, yapılan sunumla el sanatları konusunda bilgilendirilen kadınlarımıza çevre bilincini artıracak yükle-melerde de bulunuldu.

Şinikli kadınların konuyla ilgili istekleri ve beklentilerinin belirlendiği ve bu talepler doğrultusunda Halk Eğitimi Merkezi'yle ortaklaşa çalışmalar ger-çekleştirilmesi kararının alındığı toplantıda, nihai hedef olarak da Kalanima Vadisi'nin bölgenin el sanatları merkezi yapılması belirlendi.

Gazetemize bir açıklama yapan Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, projenin hedefinin beldede yaşayan bayanların aile bütçesine ve ülke ekonomisine katkı sağlamak ve aynı zamanda kendi ekonomik özgürlüklerini elde etmek olarak belirlendiğini söyledi.

Pehlevan, “Bu proje sonunda beklenen en büyük hedef, Şinik'ten başlayacak hareketin yansımasının Kalanıma Deresi vadisinde bulunan 2 ilçe ve 9 beldeye de yayılarak el sanatları konusunda bu bölgenin bir merkez olmasını sağlamaktır.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler