Şinik'te Açılış

Şinik'te Açılış

Özak Şinik beldesinde yapımı tamamlanan konkasör şantiyesini açtı.

Özak'tan Terör Yorumu
Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak, gerçek Atatürkçü ve çağdaş partinin AK Parti olduğunu, bunu ülkeye yaptığı hizmetle kanıtladığını söyledi.


Bakan Özak, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Şinik beldesinde hizmete giren konkasör tesislerinin açılış törenine katıldı.



Törende konuşan Özak, Türkiye'nin sürekli büyüme kaydettiğini ve giderek lider bir ülke olduğunu belirterek "Biz göreve geldiğimizde Merkez Bankası'nın rezervi 26 milyar dolardı. Şimdi 66 milyar dolar. Geçmişte, yılda 1 milyar dolarlık özelleştirme yapılırken, şimdi yılda 20 milyar dolar özelleştirme yapılıyor. Şuna sattı, buna sattı diye bize iftira ediyorlar.



GAP'tan İsrail'e yer sattığımızı iddia ediyorlar. Yalan konuşup iftira atıyorlar. Bize yabancı ülkelerde ne kadar yer satılıyorsa biz de Türkiye'den o kadar yer satıyoruz. Güvenlik alanları dışındaki yerler satılıyor. Türkiye'nin menfaatini bizden fazla kimse düşünemez" dedi.


Çağdaşlık ve Atatürkçülüğün söylemle değil eylemle mümkün olduğunu anlatan Özak, şöyle konuştu: "Burada bir çağdaşlık abidesi var. Eskiden stabilize olan yollar artık hem genişliyor hem de asfaltlanıyor. Demek ki çağdaşlık lafla değil hizmetle oluyor. Bunu yapan tek parti AK Parti'dir. Bugün Atatürkçü, milliyetçi ve çağdaş olan yegane parti AK Parti'dir."


Bakan Özak ayrıca, Güneydoğu'da halkın AK Parti'ye oy vereceğini gören PKK'nın panik içinde olduğunu söyledi.


Trabzon Valisi Nuri Okutan ise KÖYDES'ten gelen paraların çok verimli kullanıldığını söyledi.



KÖYDES kapsamında 120 trilyon liranın hem hizmette hem de tesisleşmede kullanıldığını anlatan Vali Okutan, sözlerine şöyle devam etti: "16 bin kilometrelik yol ağımız var. Bu Türkiye'nin etrafını 4 kez dolaşmak demektir. Bu kadar uzun yol ağını yapmak, asfaltlamak ve bakımını yapabilmek mümkün değil.



KÖYDES projesi bu yıldan sonra sona erecek. Karadeniz Bölgesi ve Trabzon'a yol ağıyla ilgili özel bir ödeneğin ayırılması gerekiyor."


AK Parti Trabzon Milletvekili ve 23. Dönem milletvekili adayı Mustafa Cumur da AK Parti iktidarı ile köylerin birer şantiyeye dönüştürüldüğünü söyledi.



Akçaabat İl Özel İdaresi'nin bütçesinin 20 milyar liradan 7,5 trilyona çıkarıldığını anlatan Cumur, yeni açılan tesisten sadece Akçaabat'ın değil Düzköy ve Çarşıbaşı ilçeleri ile Akyazı vadisindeki köylerin de faydalanacağını belirtti.


Akçaabat Kankasör tesisinin açılışı Bayındırlık ve İskan Bakanı Özak, Trabzon Valisi Nuri Okutan, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Fikret Barın, Düzköy Belediye Başkanı Mehmet Akkaya ve İl Genel Meclisi Başkanı Muhammet Balta tarafından gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler