Şinik OSB’de yoğun mesai

Şinik OSB’de yoğun mesai

Şinik OSB’de yoğun mesai

Trabzon’un yeni sanayi bölgesi olarak parlayan Şinik Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştirilen tahsislerin ardından birçok firma temel atma çalışmasına başladı.

87 sanayicinin başvurarak 696 bin 500 metrekare yatırım alanı talep ettiği Şinik Organize Sanayi Bölgesi’nde toplam büyüklüğü 235 bin 60 metrekare olan toplam 49 sanayi parseli için çekilen kura ile arsa tahsis edilen firmaların 2 yıl içerisinde üretime geçme zorunluluğu bulunduğundan bugünlerde alanda hummalı bir çalışma sürdürülüyor.

sinikosb.jpg

Bazı firmalar işyerlerinin temeline ilk harcı koyarlarken, birçok firma da kış gelmeden temel atmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Şinik Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösterecek olan firmalar şunlar:

Abdullah Demirbaş, Akçaabat Et Entegre Gıda ve Deri San. Besicilik Turz. İnş. Taah. Nak. Tic. Ltd. Şti, Akçaabatlılar Gıda Mad. San. Nak. Ve Tic. AŞ, Aksoylar Tavukçuluk Gıda San. Inş. Taah. Nak. Tur. Ve Organizasyon Hiz. Tic. Ltd. Şti, Alpaharms Savunma San. Tic. Ltd. Şti, Ar-Da Plastik Amb. Malz. ve Geri Dönüşüm San. Tic. Ltd. Şti, Asya Marina Yat. Tur. Ltd. Şti, Çelebi Plastik ve Doğrama San. İnş. Taah. Rek. Ser. Tic. Ltd. Şti, Çevretaş Madencilik Enerji Makina Metal San. Müh. Müş. ve Geri Dönüşüm Hiz. Mim. İnş. Tur. Nak. Tic. Ltd. Şti, Cirav Fındık Mamülleri Paz. San. Dış. Tic. Ltd. Şti, D-Kare İnşaat Taahhüt Mob.Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti, Gündoğdu Mobilya San. Tic. Ltd. Şti, Girişim Isıtma Soğutma Sist. Ser. ve Müh. Hiz. İnş. Nak. Tic. Ltd. Şti., Hürsan Kazan Ve Makina San. Tic. A.Ş., Işık Yapı Malzemeleri İnş. Taah. Nak. Tur. Ve Mad. Tic. Ltd. Şti, Karabacak Ferforje Demir Alüminyum Pvc Enerji San. Tur. İnş. Tic. Ltd. Sti, Karat Mobilya Sünger Orman Ürünlerisan. Tic. Ltd. Şti., Kermak Kerimoglu Makina İmalat San. Ve Tic. Ltd. Şti., Marufoglu İnş. Taah. Nak. ve Mobilya San. Tic. Ltd. Şti, Muharrem Türkmen-Türkmenler Ticaret, Ortak Girişim, Serenat Makine Gıda San. İnş.İthalat İhracat ve Tic.Ltd.Şti.- Tahir Ayçiçek, Sezer İnşaat ve Tic. Ltd. Şti, Trabzon Pres Beton Ve Mam. Plastik Eşya San. İnş. Tur. Nak. Tic. Ltd. Şti., Vahit Alüminyum Cam Metal Pvc Ahşap San. İnş. Nak. Ve Tic. Ltd. Şti, Üçyıldız Turz San. Ve Tic. Ltd. Şti, Yeni Akdağlar Gıda Paz. ve Amb. Ltd. Şti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler