Şinik Organize İçin Rapor

Şinik Organize İçin Rapor

Trabzonspor yeni bir tesis yeri arayışı çerçevesinde Akçaabat’ın Şinik Beldesi’nde inceleme yaptı

Trabzonspor yeni bir tesis yeri arayışı çerçevesinde Akçaabat’ın Şinik Beldesi’nde inceleme yaptı. 150 dönümlük bir araziyi inceleyen Trabzonspor yetkilileri rapor hazırladı.

 

Şinik Belediye Başkanı Ahmet Marufoğlu, Trabzonspor yetkililerinin yeni tesisler için Şinik Beldesi’nde önerileri üzerine inceleme yaptığını belirtti.

Marufoğlu, Trabzonspor Bordo Mavi Enerji Şirketi Müdürü Mehmet Civelek’le birlikte Tepedüzü mevkiinde 150 dönümlük bir alan üzerinde inceleme yaptığını belirterek, "Trabzonspor’un yeni tesisleri için beldemizde uygun bir yer var. Yaklaşık olarak 150 dönümlük bir arazimiz var. Trabzonspor Kulübü yetkilileri de bu alanı gelip baktılar ve beğendiler. Şimdi bir değerlendirme yapıp bize bildirecekler. Bu konuda bizim gözbebeğimiz olan Trabzonspor’a yardımcı olmak bizim de görevimizdir. Her konuda belediye olarak gerekli desteği de vermeye hazırız. Yeter ki Şinik yeni bir yatırım kazansın. Burada istihdam alanları oluşsun" diye konuştu.

Konuyla ilgili  konuşan Trabzonspor Bordo Mavi Enerji Şirketi Müdürü Mehmet Civelek de, "Şinik belediye başkanımızın bir önerisi oldu. Bu öneri doğrultusunda Asbaşkanımız Hayretin Hacısalihoğlu bey bizi görevlendirdi. Biz de gittik. Bahse konu arazi ile ilgili bir teknik rapor hazırladık. İşte ne kadar bir alan var. Yola ne kadar uzak gibi bilgileri Hayrettin Bey’e sunduk" dedi.

Şimdi gözler Trabzonspor Kulübü yönetimine çevrildi.

Kaynak:Günebakış

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler