Sınav'dan Yağlı Boya Sergisi

Sınav'dan Yağlı Boya Sergisi

Akçaabat’taki özel eğitim kurumlarından olan Sınav Dergisi Dersanesi öğrencileri tarafından hazırlanan Yağlı Boya Resim Sergisi Akçaabatlıların beğenisine sunuldu.

Akçaabat Belediyesi Emin Serdar Sergi Salonu’nda gerçekleşen sergin açılışına, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Sınav Dergisi Dershanesi Akçaabat Müdürü Sinan Taşdemir, Akçaabat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Akyüz, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat’ın sanat alanında her geçen gün gelişme kaydettiğini ve ilçede bulunan Güzel Sanatlar Fakültesi ve Güzel Sanatlar Sisesi’ninde Akçaabat için bir şans olduğunu belirtti. Başkan Türkmen “inanıyorum ki gelecekte sadece Türkiye’de değil dünya çapında sanatçılar ilçemizden yetişecektir” dedi.

Sınav Dergisi Dershanesi Akçaabat Müdürü Sinan Taşdemir ise yaptığı konuşmada, dersane olarak kurulduğu yıldan beri sadece öğrencilere eğitim vermek değil ilçenin soysam ve kültürel yapısına da katkı yapmaya çalıştıklarını belirterek, “öğrencilerimizin hazırlamış olduğu yağlı boya sergimizi Akçaabatlıar’ın beğenisine sunuyoruz. Her birlikte çalışarak Kültür, sanat ve turizm şehri olan Akçaabat’ın gelişmesine ve büyümesine katkı sağlayacağız” dedi.

Konuşmalar ardından açılış kurdelesini Başkan Şefik Türkmen, Dershane  Müdürü Sinan Taşdemir ve davetliler birlikte kesti.

55 adet yağlı boya tablosu bulunan sergi hafta sonuna kadar ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat