“Sınavdan Başarıyla Çıkmalıyız”

“Sınavdan Başarıyla Çıkmalıyız”

AK Parti Trabzon teşkilatı Akçaabat, Düzköy ve Çarşıbaşı teşkilatı ile iftar yemeğinde buluştu.

 

Körfez Köfte Salonunda düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Trabzon Milletvekilleri Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ile Safiye Seymenoğlu, İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

ak-parti-iftar1.jpg

Yemekte yapılan konuşmalarda birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verildi. AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, seçimde teşkilat mensuplarının gösterdiği gayreti kutlayarak, “Teşkilatlarımız gerçekten çok çalışarak partimize Trabzon’da yüzde 60 oranında oy kazandırdılar. İl ve ilçe teşkilatları olarak yine vatandaşların yanına gidip kapılarını çalacağız, oy verenlerinde vermeyenlerin de yanlarında olacağız. Hizmetlerimizi ara vermeden sürdüreceğiz Ustalık döneminde Trabzon’u 2023’e taşımak için çok gayret sarf edeceğiz” dedi.

 ak-parti-iftar2.jpg

AK Parti Trabzon milletvekilleri yaptıkları konuşmalarda Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiği ve bu geçiş sürecinin ancak birliktelik ruhuyla aşılmasının mümkün olacağını söylediler. İftard a ayrıca dünyada yaşanan gelişmelerin insanlık adına önemli bir sınav olduğu ve bu sınavdan millet olarak başarıyla çıkılması gerektiği ile açlıktan, susuzluktan ve zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren insanlara el uzatılmasının önemine dikkat çekildi.

ak-parti-iftar3.jpg

ak-parti-iftar4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler