Şimdi Spor Zamanı

Şimdi Spor Zamanı

Akçaabat Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde 2017 yılı İl spor merkezine kayıtlar Akçaabat Atatürk Parkında kurulan stantla başladı.

Standı Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel de ziyaret ederek, yetkililerden verilecek kurslar hakkında bilgi aldı.Akçaabat Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Engin Uzun, gençlerin yaz döneminde boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek için onları spor salonlarına davet ettiklerini belirterek,” Trabzon bir spor kenti özellikle ilçemiz de bireysel sporlarda Türkiye genelinde bir üstünlüğümüz var. Bu yaz döneminde açılacak olan kurslarla yetenekli gençleri Türk sporuna kazandırmak gayretindeyiz” dedi.

Müdür Uzun, Akçaabat Atatürk Park’ında açılan stant ile bu gençleri kayıt altına alacaklarını sözlerine ekledi.Her yıl rekor bir katılımla gerçekleştirilen il spor merkezinde 5-18 yaş grubu çocuk ve gençler, 12’si engelli olmak üzere 40 branşta eğitim alacak.İl spor merkezlerinin açılış töreni 29 Haziran Perşembe günü Trabzon’da yapılacak.

Açılacak olan kursların bazıları şöyle: Atletizm, badminton, basketbol, bisiklet, boks, jimnastik, eskrim, güreş, hentbol, hokey, judo, kano, karate, masa tenisi, okçuluk, satranç, taekwondo, tenis, triatlon, voleybol, yelken ve yüzme.spor-kayitlari-akcaabat.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor