Şimdi Sıra Bizde

Şimdi Sıra Bizde

Akçaabat Sebatspor’da basın sözcüsü Hayati Yavuz, kombine satışlarına başladıklarını ve sebatlıyım diyen herkesin 1 kombine almaya davet ettiklerini söyledi.

 

Hayati Yavuz yaptığı açıklamada, 2010-2011 sezonu için kombine kartların satışına başladıklarını ifade ederek “Yeni sezon için kombine karlarımızın satışına başladık. Kombine kartlarımızn arka yüzüne kulübümüzün onursal başkanı Mevlüt Selami Yardım’ın “Seni Unutmayacağız” yazılı resmini koyduk. 50, 100 ve Bin   liradan satışa çıkardığımız kombinelerden ben sebatlıyım diyen herkesin bir tane almasını bekliyoruz” dedi.

 

Transfer çalışmalarının da devam ettirildiğini ifade eden Yavuz “Transfer komitemiz hocanın istediği sporcular doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Dış transferde 5-6 sporcu almayı bu sporcuların 3 tanesinin de üst düzeyde, takımda beyin görevi yapacak sporcular olması için çalışıyoruz” dedi.

 

 

Hayati Yavuz, kulübün lisana engel borç sorunun halledildiğini ve transfer yapmalarında bir sıkıntı yaşamayacaklarını da ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor