Şiddetli Yağış Uyarısı

Şiddetli Yağış Uyarısı

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde bugün akşam saatlerinden itibaren başlamak üzere, pazartesi gününe kadar aralıklarla şiddetli yağış ve fırtınanın etkili olacağı bildirildi

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde bugün akşam saatlerinden itibaren başlamak üzere, pazartesi gününe kadar aralıklarla şiddetli yağış ve fırtınanın etkili olacağı bildirildi. Sahil kesimlerindeki yağmurun yüksek kesimlerde kara dönüşeceği belirtildi.

Trabzon Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü 11. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, cuma günü (bugün) akşam saatlerinden itibaren Trabzon, Rize, Artvin, Giresun çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Cumartesi gece saatlerinden sonra soğumayla birlikte bölgenin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlarının kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Cumartesi ve pazar günü kuvvetli yağışlarla birlikte rüzgârın da kuzey ve batılı yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Pazartesi gününe kadar aralıklarla devam etmesi beklenen kuvvetli yağışlar ve fırtınanın meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler