SGK'YA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

SGK'YA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Sosyal Güvenlik Kurumu Akçaabat Sosyal Güvenlik Merkezi’nin açılışın yapılan törenle gerçekleştirildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu Akçaabat Sosyal Güvenlik Merkezi’nin açılışın yapılan törenle gerçekleştirildi.

Akçaabat’ta eski devlet hastanesi binasında yapılan tadilat ile oluşturulan Akçaabat Sosyal Güvenlik Merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Trabzon Vali Yardımcısı Kamil Sarıaslan, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belde belediye başkanları, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, Trabzon SGK İl Müdürü Musa Bulut, TTSO Başkanı Suat Hacısalioğlu, Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

sgk-akcaabat1.jpg

Açılışta konuşan Trabzon Vali Yardımcısı Kamil Sarıaslan, SGK’ın gelişen teknolojiye ayak uydurduğunu ve hizmeti vatandaşın ayağına getirdiğini belirtti.  Vali Kamil Sarıaslan “devir teknoloji devri, bizler de hizmeti vatandaşın ayağına getiriyoruz. Bu büyük bir hizmet bu kuruluşu Akçaabat’a kazanılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

sosyal-guvenlik-kurumu-akcaabat-sosyal-guvenlik-merkezi’nin-acilisin-yapilan-torenle-gerceklestirildi.11-001.jpg

SGK İL Müdürü Musa Bulut ise yaptığı konuşmada, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun son yıllarda büyük değişim yaşadığını ve içlerde açtığı birimler ile vatandaşa daha da yaklaştığını belirtti. Musa Bulut “Vatandaşların yıllardın sorun yaşadığı sosyal güvenlik sorunlarını bitirdik. Emeklilik işlemlerini 20 günde tamamlıyoruz, hedefimiz bunu daha kısa süreye indirmek” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler