Seyis "İstifayı Düşünmem"

Seyis "İstifayı Düşünmem"

Adalet ve Kalkınma Partisi’nce İL Genel Meclisi listesinin 5. sırasında görev verilen Halil Seyis, istifa etmesinin söz konusu olmadığını söyledi.

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi için Adalet ve Kalkınma Partisi’nce İL Genel Meclisi listesinin 5. sırasında görev verilen Halil Seyis, istifa etmesinin söz konusu olmadığını söyledi.

Yerel yönetimlerde bir çığır açmış olan Recep Tayyip Erdoğan’ın genel başkanlığını yaptığı bir partide bir nefer olarak hizmet vermekten her zaman gurur duyduğunu belirten ve partililiğin listelerdeki sıralamalarla değerlendirilebilecek bir durum olmadığına inandığına vurgu yapan Seyis, şunları söyledi:

“Ben, belediyecilikteki bilgi birikimimi aktarmak amacıyla partime başvurmuştum. Parti yönetimim ise beni İl Genel Meclisi’nde değerlendirmeyi uygun bulmuş. Ben, talepli olduğum belediye listesinde sonuncu yedek dahi olsam istifayı düşünmeyeceğim gibi talebim olmadan gösterildiğim bu yeni konumda da böyle bir durum aklımın köşesinden bile geçmez. Daha önce de olduğu gibi bu seçimde de partime hizmet etmekten gurur duyacağım. Durmak yok, yola devam.”

Hatırlanacağı üzere Halil Seyis 2004 yılındaki Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Akçaabat Belediye Başkanlığı için AK Parti’den adaylığını koymuş ancak Miktat Eyüpoğlu lehine adaylıktan çekilip partisi tarafından kontenjan üyesi olarak görevlendirilmişti. Seçimi kazanmasına rağmen memuriyeti nedeniyle mazbatasını almayan Halil Seyis, 2007 yılında yapılan Milletvekili Genel Seçimi’nde de AK Parti Trabzon milletvekili Aday Adayı olmuştu.

Seyis, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi için de Belediye Başkan Adaylığı için başvuruda bulunmuş, ancak yaşanan gelişmeler üzerine adaylıktan çekilmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Siyaset