Sevim’e destek artıyor

Sevim’e destek artıyor

Sevim’e destek artıyor

Sera Vadisi’ndeki minibüs ve servis şoförleri desteklerini açıkladılar...

Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası’na başkan adaylığını açıklayan S.S. Akçaabat-Trabzon-Söğütlü ve Mersin 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim’e 7 Ocak’ta yapılacak oda seçimleri öncesinde destek giderek artıyor.

Başkan Adayı Abdullah Sevim, bir önceki seçimde desteklerini alamadığı Sera Vadisi’ndeki şoförlerin bu kez desteğini alarak, bir haftadan az kalan seçimin öncesinde moral topladı. Sera Vadisi’ndeki minibüs ve servis şoförleri desteklerini Hayal Vadisi’nde düzenlenen yemekli toplantıda açıkladılar.

Toplantıya katılan ve burada bir konuşma yapan Başkan Adayı Abdullah Sevim, 4 aydan beri çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, Sera Vadisi’ndeki şoförlerin desteğini almanın kendisi için büyük önem arz ettiğini söyledi.

Başkan Adayı Sevim, rakibi Ali Şentürk’ün 3 dönemden beri gerçekleştirdiği herhangi bir icraatı bulunmadığını, kendisinin ise meslekte çekirdekten yetişmiş biri olarak bu sorunları çözecek birikime ve tecrübeye sahip olduğunu iddia etti. Herkesle arası kötü olan bir Oda yönetiminin şoför esnafına verecek bir şeyi olmadığını da belirten Sevim, mevcut yönetimin şoför esnafına verdiği hiçbir sözü tutmadığını da belirtti.

abdullah-sevimm.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler