Sevim'den Sert Açıklamalar

Sevim'den Sert Açıklamalar

Bir süre önce iki listeyle yapılan MHP Akçaabat ilçe kongresinde, kura sonucu başkanlığı Miraç Çınar’a bırakan Hüsnü Sevim mevcut yönetimi eleştirdi.

 

 

 

Burada konuşan Hüsnü Sevim, toplantılarını kongreden sonra geçen ayla birlikte 2. kez düzenlediklerinin altını çizerek, “Kısa bir süre geçmesine rağmen Akçaabat gündemindeki bazı gelişmeler karşısında elbette ki bizim de MHP’li üye olarak söyleyecek sözümüz olmalıdır. Bunları maddeler halinde sıralayacak olursak şu durumlar ortaya çıkmış olacaktır.” diye konuştu.

 mhp-akcaabat.20120310155328.jpg

Sevim bunları şöyle sıraladı, “1- Azerî kardeşlerimizin Ermenilerce katledildiği ‘Hocalı Kıyımı’nın yıldönümünde Ülkü Ocakları başta olmak üzere MHP ilçe yönetiminden ses çıkmamıştır. Duyarlılığı sadece milletvekili aday adayımız Mehmet Kazancı göstermiştir. Bir önceki yönetimden istifasını gazetelerde boy boy haberlerle duyuran, basından reklâm için medet uman kardeşlerimize özellikle bunu hatırlatmak isteriz. Gazetede yer mi bulamadılar yoksa reklâmı az olur, gereksiz diyerek burun mu kıvırdılar?

2-Esnaf Kefâlet Kredi Kooperatifinin yeni yönetimi için seçiminde MHP Akçabat İlçe Teşkilâtı ne gibi bir tutum sergiledi bilemiyoruz. Ama bildiğimiz şey, etkisiz, silik, sendeci bir politikanın izlendiğidir. Sözde bir takım görüşmeler, o da telefonla ve gıyaben hiçbir etki yaratmamıştır. Kendini MHP’nin sözüm ona kurmayları, seçilmişleri diye gören o kişiler ne yaptılar herkes gördü. Neredeydi o kanaat önderleri, kimi desteklediler ve kimin yönetimine üye verdiler. Sivil toplum örgütlerinin işlevini ne derece kavradılar. İşte manzara ortada…

3- Toplantı ve etkinliklere katılma olayına gelince. Farklı gruplar oluşturarak MHP lokali yerine Ülkü ocakları lokaline girenler ki amaçları başka, acaba neyin hesabını yapıyorlar? Cenaze ve mevlid için telefonlara gelen çağrı mesajları, Milletvekilimiz Koray Aydın’ın ilçe teşkilatını ziyaretinde neden yapılmadı, hayret ediyoruz.” diye konuştu.

 

İL BAŞKANI DA KATILDI

Körfez Metin Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Millîyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci’nin de katılmasını dikkatlerden kaçmazken, toplantıya eski il başkanı Muhammet Öztürk, Işıklar Belediye Başkanı Alişan Bayram ve eski ilçe başkanlarından Mehmet Kazancı ve Serkan Altuntaş da katıldı. 

Kaynak:akcaabatajans.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Siyaset