Sevim adaylığını açıkladı

Sevim adaylığını açıkladı

Sevim: Tecrübemle bir kez daha minibüsçü esnafına hak ettiği hizmeti vermek arzusundayım

Sınırlı Sorumlu Akçaabat Trabzon Söğütlü ve Mersin 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin olağanüstü genel kurul toplantısı 26 Ekim Pazar günü Milli Eğitim Müdürlüğü Salonu’nda yapılacak.

Kooperatif Başkanlığı için adaylığını açıklayan Abdullah Sevim, 1996-2012 yılları arasında yaptığı kooperatif başkanlığı için tabanda sağlanan mutabakatla yeniden aday olduğunu belirterek, “Tecrübemle bir kez daha minibüsçü esnafına hak ettiği hizmeti vermek arzusundayım.” dedi.

Kendi yönetimi zamanında minibüsçülerin elde ettikleri kazanımlara yenilerini eklemek için kendisine yapılan daveti kırmayarak göreve talip olduğunu belirten Başkan Adayı Abdullah Sevim, Akçaabat’ın merkez mahallelerin her birinin güzergâha sahip olmasını sağlayacağını, Söğütlü Esentepe güzergâhını ise Yıldızlı TOKİ’ye kadar uzatmaya çalışacağını da söyledi.

Gerek il ve gerekse ilçe Şoförler Odası’yla görüşerek minibüsçü esnafının kazanımı için ortak noktalarda buluştuklarını belirten Başkan Adayı Sevim, Büyükşehir belediyesi ile de aynı sıcak ilişkileri kurup Akçaabatlı minibüsçülerin il merkezinde hak ettiği yeri alacağına kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini söyledi.

ALTUNTAŞ’A ZİYARET

Abdullah Sevim ve beraberindekiler dün Trabzon şoförler Odası Başkanı Turan Altuntaş’ı makamında ziyaret etti. Yapılacak seçimde Altuntaş’tan destek isteyen Sevim, daha önceki başkanlığı dönemindeki tecrübesine güvenerek, yeni dönemde daha büyük işlere imza atacağını ifade etti. Altuntaş, Sevim’e yapılacak seçimde başarılar diledi. 

sevim-(1)-copy.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler