Sevim Adaylığını Açıkladı

Sevim Adaylığını Açıkladı

Sevim Adaylığını Açıkladı

Akçaabat-Trabzon-Söğütlü-Mersin Minibüsçüleri 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim düzenlediği basın toplantı ile Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı için aday olacağını açıkladı.

Toplantıya Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş ve şoför esnafı katıldı. Turan Altuntaş düzenlenen toplantıya katılarak Abdullah Sevime destek verdiğini açıkladı.

STK’LARLA İSTİŞARE YAPTIK

Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Abdullah Sevim “Biz bu kararı alırken başta odaya kayıtlı üyelerimizden ve toplumun geniş kesimlerimden oluşan kişi ve STK Temsilcileriyle istişarelerde bulunup onların talepleri üzerine bu yola çıkıyoruz.” dedi

 ADALETLİ OLACAĞIM

 Sevim “Şoför esnafımızın sorunların çözümünü çok iyi biliyoruz. Eğer üyelerimizin teveccühü ile göreve gelirsek yine üyelerimizle ve STK’lar ile istişare ederek bu sorunları en kısa sürede çözeceğiz. Bu sorunlar çözülürken asla belli kişiler ve belli zümrelerin çıkar menfaatlerini değil esnafımızın çıkar menfaatlerini ön plana alacağız. Odamız esnafımızın 7/24 hizmetinde olacak onların istek ve düşünceleri doğrultusunda yönetilecektir. Odamızın kapısı bize oy veren vermeyen herke3se açık olacaktır. Bu süreçte bizden desteklerini esir4gemeyen esnaf arkadaşlarıma STK Başkanlarımıza sonsuz teşekkür duyarım” diyerek adaletli ve şerefli olacağına söz verdi.

KİMSEYLE ARASI YOK!

Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk ile ilgili gelen soruya cevap veren Sevim “Trabzon Şoförler Odasıyla arası yok, Trabzon Belediyesi ile arası yok, Akçaabat Minibüsçüler Kooperatifiyle arası yok kısacası STK’ların bir çoğuyla arası yok. Şoför esnafının çıkarları ve menfaatleri noktasında ayrışıyoruz. Biz iş başına geldiğimiz takdirde şoför esnafının ekmeği büyüyecek ve bir farkındalık oluşacaktır. Eğer biz bu ekmeği büyütemeyip farkındalık oluşturamazsak biz bu işin sonunu beklemeden görevi teslim ederiz.”

ONLARDAN EKMEK YİYORUZ

Vatandaşın sorunlarının menfaatlerinin korunması yapılacak mı sorusunu da yanıtlayan Sevim “Taşıdığımız vatandaş bizim başımızın tacı, onlardan ekmek yiyoruz, asıl amacımız şoför esnafının bu işlemi yaparken vatandaşları en iyi şekilde, gideceği yere sağlıklı şekilde götürmek. Bu iş içinde eğitim denetim ve alt yapıya müthiş derecede önem vereceğiz. Eksikliklerin olduğu yerde de bu eksikliklerinin giderilmesi için üst kuruluşlarımızla da yapacağımız istişarelerle bu eksiklerin giderilmesine çalışacağız.

kasynak:61saat

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset