Ses Yarışması Düzenlendi

Ses Yarışması Düzenlendi

Gülbaharhatun Eğitim Kurumları öğrencileri "Ses Yarışmasında" hünerlerini sergilediler.

Gülbaharhatun Eğitim Kurumları öğrencilerin sosyal gelişimine katkı sağlaması amacıyla 'Ses Yarışması' düzenledi.

Okulun konferans salonunda yapılan yarışmaya iki ön eleme turlarını geçerek finale kalan 13 öğrenci yarıştı. 7 kişiden oluşan ve jüri üyeliklerini başka okullarda görev yapan müzik öğretmenlerinin yaptığı yarışmada, finale kalanlar tek tek sahne alarak yeteneklerini sergiledi. Öğrenciler ve velilerinde izlediği yarışma sonrasında, 7. Sınıf öğrencisi Zeynep Sena Alemdar ‘Divane Aşık Gibi’ şarkısıyla birinci oldu. 3. Sınıf öğrencisi Zeynep Şule Karahasan ‘Anne-Baba’ isimli eseriyle ikinci olurken, üçüncülüğü ise ‘İnleyen Nağmeler’ adlı şarkısıyla 6. Sınıf öğrencisi Dilara Çilek elde etti. İlk üçe giren yarışmacılar başarı belgesi, madalya ve altın ile ödüllendirildi. Ayrıca başka okullardan gelerek jüride yer alan müzik öğretmenleri ne de katılımlarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

Okul Müzik Öğretmeni Murat Ermiş yarışmaları düzenlemelerindeki amaçlarının, çocukları sınav stresinden uzaklaştırmak ve müziksel yeteneklerini ortaya çıkarmak olduğunu söyledi.

İlköğretim Müdürü Erdoğan Çivici ise, çocukların kendilerine olan özgüveni artırma adına bu tür sosyal etkinlikleri sık sık gerçekleştirdiklerini dile getirirken, katkısı olan herkese teşekkür etti.

Öte yandan Okul Genel Müdürü Zafer Gömleksiz de, başka okullardan gelerek jüride görev yapan müzik öğretmenlerine teşekkür belgesi verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler