Sera Gölü Turizm Merkezi

Sera Gölü Turizm Merkezi

Trabzon Valisi Abdil Celi Öz, Trabzon Milletvekili Faruk Özak ile beraber Sera Gölü projesini inceledi.

 

Trabzon Valisi Abdil Celi Öz, Trabzon Milletvekili Faruk Özak ile beraber Sera Gölü projesini inceledi. İncelemede Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kul, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Mimar Nalan Yamak Aydın ve proje ekibi hazır bulundu.

Sera Gölü Projesi ile Trabzon’un önemli bir turizm merkezi olacağını ifade eden Vali Abdil Celil Öz “Sera Gölünün etrafının 360 derece dolanılabilecek bir mesire yeri haline getirilmesi ve orada sosyal donatı alanların oluşması için bir  proje ihalesi yaptık. Proje hazırlama süreci devam ediyor. Bugünde projenin gelinen aşamasını beraber değerlendirdik. Projede neler yapılacağını, yeni eklemeleri n neler olacağını değerlendirdik. Projeyi en kısa zamanda tamamlayıp yapım ihalesi aşamasına geçeceğiz. Sera Gölü’nde ikinci bir aşama olarak dolgu imar planları ile beraber yapılması gereken uygulamalar var. Onların da proje ihalesine çıkacağız. Trabzon’un önemli bir turizm merkezi olacak olan Sera Gölü’nün, insanların nefes alacağı önemli bir turizm destinasyonu olması için hep beraber çalışacağız” dedi.   

Milletvekili Faruk Özak da yaptığı açıklamada “Bölgemizin ve ilimizin geleceği turizme bağlı, bu konuda yapılan çalışmaların gerek yerelde gerekse Ankara’da takipçisi olacağım. Sera Gölü de bizim için önemli bir değerdir. Proje uygulanması sonucunda güzel bir turizm alanı olacaktır.” diye konuştu.

sera-golu1.jpg

sera-golu2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler