Şer Güçlere Karşı Birlik Çağrısı Yaptı

Şer Güçlere Karşı Birlik Çağrısı Yaptı

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim programlarını Akçabaat İlçesinde sürdürdü

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim programlarını Akçabaat İlçesinde sürdürdü. Günnar, ilçede esnaf ziyareti yaptığı sırada uğradığı biriket atölyesinde, biriket imal ederek, ‘Yeni  Türkiye’yi İnşa Etmeye Devam Ediyoruz’ dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmalarını Akçaabat İlçesinde sürdürdü. Günnar, ilçenin Yaylacık Mahallesi, Düzköy Yolu üzeri ve Küçük Sanayi Sitesinde ki esnafları ziyaret ederek, tek tek görüştü.

Günnar, AK Parti’nin iktidar olduğu günde bu yana çok önemli başarılara imza attığını belirterek, “Esnaf ve vatandaşlarımızın dilek ve temennilerini dinlemek için ekibimizle birlikte size geldik. Sizleri ziyaretlerimizin amacı sadece oy istemek değil, aynı zamanda dilek ve temennilerinizi de dinlemektir. Bildiğiniz gibi önemli bir sürecin içindeyiz. 7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan genel seçimler bu zamana kadar yapılmış olan tüm seçimlerden çok daha önemli. Sizlerin desteği ile ülkemizdeki kalkınma süreci artarak devam edecektir. İktidarımız sizlerin desteği ile, çok önemli işleri başardı. Daha büyük işleri başarmaya sizlerle beraber devam edeceğiz. Sizler bu büyük dönüşümün her zaman içindeydiniz. Yine içinde yer almaya hatta, önünde yürümeye devam etmelisiniz. Bizlere yol göstermelisiniz” dedi.

ŞER GÜÇLERE KARŞI GELİN BİRLİK OLALIM

Günnar, ziyaretlerinde AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na destek istedi. Tüm şer güçlerin ülkedeki istikrarı engellemek için birleştiğini kaydeden Günnar, “Seçim çalışmalarımıza, azimle ve bir o kadar da heyecanlı bir şekilde devam etmekteyiz. Çok şükür gittiğimiz her yerde büyük bir ilgi var. Vatandaşlarımızın teveccühüne layık olabilmek için canla başla çalışıyoruz. Bu zamana kadar birçok seçimi, vatandaşlarımızın takdiriyle büyük bir başarıyla kazandık. Ama Yeniden Büyük Türkiye’yi inşa edebilmemiz için karşımızda birleşen şer güçlere karşı sizlerin AK Parti’ye desteğiniz gerekmektedir. İstikrarın devam etmesini istemeyenlere karşı tek yürek, yek vücut olmalıyız.  Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun bu kutlu yürüyüşte tam destek vererek, yanında yer almalıyız” ifadelerini kullandı.

SABAH AYRI AKŞAM AYRI PROGRAM

Günnar, günü noktalamadı ve akşam programları kapsamında ise, ilçenin Ortaalan ve Demirkapı mahallerini ziyaret ederek burada da vatandaşlarla buluştu. Günnar, 2001 yılı ile 2015 arasında dağlar kadar fark olduğuna vurgu yaparak, “13 yıl öncesinden günümüze kadar ülkemiz baştan aşağı yenilendi. Bizim 13 yılda yani birinci yarıda yaptıklarımız, ikinci yarıda yapacaklarımızın teminatıdır. 2023 arefesinde birinci yarıyı siz milletimizin desteği ile tamamladık. Allah’ın izni ile de 8 Haziran sabahında ikinci yarının startını hep birlikte vereceğiz. Biz Trabzon’da 6 adayımızla yola çıktık. Sizlerin desteği ile Trabzon’da 6’da 6 yaparak, meclise güçlü bir şekilde gideceğiz. Geçmişi de bugünü de çok iyi biliyorum. Allah’a hamd olsun ki, bu necip millet, Türkiye’nin siyasi geçmişini ve geçmişte ki siyasi partileri iyi biliyor, iyi tanıyor ve bütün bu olup biten her şeyin farkındalar. Artık bunların hepsi geçmişte kaldı. 9 seçimdir, AK Parti’ye gösterilen teveccüh bunun göstergesidir. Artık, milletimiz her şeyin farkında. İcraatlara bakıyor, yorumunu sandıkta yapıyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset