Şentürk yine aday

Şentürk yine aday

Ali Şentürk Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın yapılacak olan genel kurul toplantısında yeniden başkanlığa aday olacağını açıkladı.

Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 3-11 Ocak tarihlerinde yapılacak genel kurul toplantısında yeniden başkanlığa aday olacağını açıklayan mevcut başkan Ali Şentürk, 2010 yılının Mart ayında üstlendiği görevinin sonuna yaklaştığı bugünlerde Oda’nın şoför esnafına yakışır bir temsil gücüne sahip kılınmasını başarmış olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren şoför esnafının Oda’dan aldığı hizmetin kalitesini artırmak için mücadele ettiklerini, bunun için de gerek fiziki mekânların uygun hale getirilmesi ve gerekse de odanın makine parkının şoför esnafına 24 saat hizmet verebilecek bir donanıma kavuşması için çaba harcadıklarını belirten Başkan Şentürk, “Yeniden yapılanma çalışmalarımızı tamamladık. Şimdi ustalık dönemiyle üyelerimizin kazanımlarını en üste çıkarmayı hedefliyoruz. Bunun için de tüm üyelerimizin desteğini bekliyoruz.” dedi.

Makine parkımız eksiksiz

Görev süreleri içerisinde Tofaş marka makam aracını 43 bin 750 liraya 2011 model Octavia marka araçla değiştirdiklerini, hurdaya ayrılması gereken kurtarıcılarını da 9 bin liraya satarak yerine 56 bin lira değerinde kayar kasa bir kurtarıcı aldıklarını, mevcut ambulanslarını ise 14 bin liralık bir harcamayla son model cenaze nakil aracı haline getirdiklerini ifade eden Başkan Ali Şentürk, hiçbir ekipman eksiklerinin bulunmadığını söyledi.

Hizmet binası dizayn edildi

Oda’nın hizmet binasında da şoför esnafına daha kaliteli hizmet vermek için değişikliğe gittiklerini; temsil makamları olan başkan ve başkan vekili odalarını yeniden dizayn ettiklerini, muhasebe bölümünü de şoför esnafının daha rahat ve huzurlu bir ortamda en iyi hizmeti alabilecekleri hale getirdiklerini vurgulayan Şentürk, “Oda’yı şoför esnafının evi haline getirdik.” dedi.

Korsanla mücadele

Göreve devraldıkları zaman Akçaabat’ta korsan taksiciliğin hortlamış bir durumda olduğunu da belirten Şentürk, Emniyet ve Jandarma yetkilileriyle el attıkları bu konuda şoför esanfı lehine yüzde 80’lik bir başarıya ulaştıklarını da belirterek, kurulan diyalog sayesinde yakın bir gelecekte Akçaabat’ta korsan taksiciliğin kalmayacağını iddia etti.

Duraklarda düzen

Aynı süre zarfında minibüs duraklarında yaşanan karmaşaya da el attıklarını belirten Başkan Şentürk, bu konuda ilk olarak durak başkanları ile istişare yaptıklarını, kimi durakları tek çatı altında birleştirdiklerini kimilerine ise saat sistemi koyarak bir düzen oluşturduklarını kaydetti. Aynı işlemi kamyoncu esnafının sorunlarıyla ilgili olarak da yürüttüklerini vurgulayan Şentürk, görevlendirdikleri Genel Sekreter Göksay Akaydin aracılığıyla Ulaştırma Bölge Müdürlüğü ile yaşanan sıkıntıların da çözüldüğünü sözlerine ekledi.

Yeniden aday

Yaptıkları hizmetlerin yapacaklarının bir teminatı olduğunu da vurgulayan Şentürk, yeniden başkanlığa aday olduğunu belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu olarak 2014 yılı Ocak ayında yapılacak olan mali genel kurulumuzda tekrar değerli üyelerimizin teveccühüyle ve desteğiyle yeniden aynı göreve adaylığımızı açıklıyoruz. Tüm şoför esnafımızın desteğini bekliyor ve ustalık dönemimizde şoför esnafımıza daha çok faydalı olacağımızı şimdiden taahhüt ediyoruz.”

ali-senturk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler