Şentük  "Adayım" Dedi

Şentük "Adayım" Dedi

Şentük "Adayım" Dedi

Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın 7 Ocak 2018’de yapılacak olan olağan genel kurulu için geri sayım devam ediyor. Oda başkanlığı için mevcut başkan Ali Şnetürk, 3. Dönem için de aday olduğunu açıkladı.

Ali Şentürk, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını ilan ederken, gelecek dönem için yapacaklarını da açıkladı. Şentürk konuşmasında “2 dönemdir Akçaabat’ta başkanlık yapmaktayım. Bu süre içerisinde sadece Akçaabat değil, diğer ilçe başkanları ile yapmış olduğumuz istişareler ile il genelinde şoför esnafımızın hakkını arayan çalışmalara imza attık” dedi.  

Karar Şoför Esnafımızındır.

Akçaabat şoför esnafının daha çok yapılacak iş olduğunu ifade eden Şentürk “ Yapılacak daha çok işimiz var. Diğer ilçe oda başkanlarıyla yapacağımız çalışmalarla özellikle araçlardaki yaş sorununu giderme gayretinde olacağız. Önemli bir eksiklik olan taksiciler kooperatifini kuracağız. Trabzon Büyükşehir Belediyesi UKOME başkanlığı yapacağımız işlerimizin gecikmesine neden oluyordu. Bu konuyu hallettik. Yaptığımız çalışmaları şoför esnafımız takdirle karşılıyor. Yapacağımız yeni projelerle şoför esnafımızın daha sağlıklı ve verimli çalışmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Ali Şentürk’ün basın açıklamasında çok sayıda şoför de hazır bulundu.

Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın 7 Ocak 2018’de yapılacak olan kongre için daha önce de Abdullah Sevim adaylığını açıklamıştı.

ali-sentruk.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler