Şenol'lardan veryansın

Şenol'lardan veryansın

Akçaabat Sebatsporun eski başkanlarından Şenol Ayvaz ve Şenol Bulut, dün yapılan toplantıya çağrılmadıklarından dolayı "Kırgınız!" açıklamasını yaptılar.

SEBAT’A GÖNLÜMÜZÜ VERDİK

Turkcell Süper Lig’den düştükten sonra Şenol Bulut’un başkanlığında Lig A’da mücadele eden ve daha sonraki dönem ise Şenol Ayvaz yönetiminde Lig A’da kalan Akçaabat Sebatspor’daki görev süreleri içinde uğradıkları eleştirilere cevap veren Şenol Ayvaz ve Şenol Bulut bugün basın toplantısı düzenledi. Dün Trabzonspor’un pilot takım uygulaması için yapılan divan toplantısına çağrılmadıkları için kırgın olduklarını ifade eden Ayvaz ve Bulut, konuşma sıralarının kendilerinde olduğunu söyledi.

 

8 MİLYON YTL BORÇ ÖDEDİK

8 milyon YTL (trilyon) gibi bir borçla Akçaabat Sebatspor’u devraldıklarını ifade eden Bulut ve Ayvaz, “Göreve ilk geldiğimizde kulübün tek bir oyuncusu vardı. 8 milyon YTL borç ödedik ve üstüne üstlük yepyeni bir takım kurduk. Görevde olduğumuz süre içinde hiç hak etmediğimiz eleştirilere uğradık, hiçbirine şimdiye kadar cevap vermedik. Ancak artık susma değil konuşma vakti. Bizi eleştirenler önce kendilerine bakacak. Önceki gün yapılan divan toplantısına bugüne kadar Sebatspor’a hizmet eden başkanlar davet edildi. Şenol Bulut ve Şenol Ayvaz da bu kulübe başkanlık ve yöneticilik yaptı. Ancak bizi bu toplantıya davet etme gereği bile duyulmadı” dedi.

 

TOPLANAN PARA NE OLDU?

Bulut ve Ayvaz şöyle devam etti: “Şu anda mevcut yönetimde bulunan bütün isimler, biz kulübe sahip çıktığımızda (Çocuklar siz olmazsanız bu kulüp kapanacaktı) diyordular. Bugün ne değişti? Görevi bıraktığımızda kulübün 25 tane sözleşmeli futbolcusu vardı. Ancak gelinen noktada görüyoruz ki bugün de bir tane sözleşmeli futbolcu kulüpte kalmadı. Mevcut yönetim bugüne kadar 6 kez yardım gecesi düzenledi. Bu gecelerde 4 milyon YTL (trilyon) toplandı. Trabzonspor da 800 Bin YTL yardımda bulundu. Toplam 4 milyon 800 Bin YTL para ne oldu? Bizim dönemimizde düzenlenen yardım gecesinde o dönemin parası 70 bin YTL toplandı. Bunun hesabını kimse yapmıyor.”

 

GÖNÜL SEVDALISIYIZ

“Biz gönül sevdalısı olarak bu işi yaptık” diyen Bulut ve Ayvaz, “Yine olsa yine aynı şevk ve heyecanlı Akçaabat Sebatspor’a hizmet etmeye devam ederiz. Bizim için (Temlik koydular) deniliyor. Hani nerede? Bugüne kadar bize hiçbir şekilde ödeme yapılmadı. Gönül sevdalısı olarak yaptığımız işte tek isteğimiz bir güler yüz ve teşekkürdü. Ancak bunu bile bize çok gördüler. Zamanımızı, paramızı, gönlümüzü bu işe verdik. Biz bunu mu hak ettik? Başkan adaylığımızı açıkladığımız zaman Ali Kemal Başaran ağabeyimiz bize geldi, (Aday olma. Kulüp kayyuma kalırsa ben bu kulübe başkan bulurum) dedi. Birileri kahraman olacak. Mantık bu” diye konuştu.

 

HESAP VERMEYE HAZIRIZ

      Bulut ve Ayvaz sözlerini şöyle tamamladı: “Bize Mustafa Cumur, toplanan para ile ilgili bilgi verdi. Bizden hesap istediler. Şimdi hesap verme zamanı onlarda. Toplanan 4 Milyon 800 bin YTL para ne oldu? Futbolcular dahi alacaklarını tahsil edemedi. Biz her zaman hesap vermeye hazırız. Veremeyeceğimiz hesabımız yok. Mevcut yönetim yapmış oldukları yanlışları eleştiririz diye bizi divan toplantısına davet etmedi. Buna istinaden divan toplantısına dilekçe gönderdik. Bu dilekçemize bile cevap vermediler. Biz görevde olduğumuz süre içinde Akçaabat Sebatspor’un bir kuruşunu dahi yanlış yerlere harcamadık.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Spor