Şenol Ayvaz'dan Açıklama

Şenol Ayvaz'dan Açıklama

Şenol Ayvaz, gelecek yıl daha güçlü bir kadro kuracaklarını ve Bank Asya 1. Lig'e yükselmeyi hedefleyeceklerini söyledi.

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Akçaabat Sebatspor'da, kulüp başkanı Şenol Ayvaz, gelecek yıl daha güçlü bir kadro kuracaklarını ve Bank Asya 1. Lig'e yükselmeyi hedefleyeceklerini söyledi.

 

 

Ayvaz, kulübü ziyaret eden Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak'a, gösterdiği ilgi ve desteklerden ötürü teşekkür etti.

 

 

Özak'ın geçmişte Akçaabat Sebatspor'un formasını giydiğini ifade eden Ayvaz, ''Sayın bakanımızın Trabzonluya ve Trabzon futboluna karşı koyduğu samimiyet ortadadır. Bunu asla göz ardı etme şansımız yoktur. Bakanımızın hiçbir siyasi ayrım gözetmeden gösterdiği ilgi herkes tarafından bilinmektedir. Uzun süreden beri bizlere de olan desteği devam etmektedir. Bu desteği devam ettireceğinden de eminiz'' dedi.

Akçaabat Sebatspor'un sevenlerinin bu gibi desteği ile hak ettiği yere geleceğini kaydeden Ayvaz, şunları söyledi:

''Şimdiden gelecek yılın planlarını yapmaya başladık. Devre arası yaptığımız transferler ile güçlü bir ekip oluşturduk. Sporcularımıza verdiğimiz destek ile saha sonuçları da iyi olmaya başladı. Gelecek yıl daha güçlü bir kadro kurarak Bank Asya 1. Lig'e yükselmeyi hedefleyeceğiz. Bulunduğumuz lig, Cumhuriyet ile yaşıt kulübümüze yakışmamaktadır.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor