Şenlik Pazar Günü

Şenlik Pazar Günü

Kayabaşı Yaylası Karaabdal Yayla Şenliği 12 Ağustos Pazar günü yapılacak.

İlçemize bağlı Işıklar beldesi sınırları içerisinde yer alan Kayabaşı Yaylası’nda geleneksel olarak düzenlenen Kayabaşı Yaylası Karaabdal Yayla Şenliği 12 Ağustos Pazar günü yapılacak.
Akçaabat’ın en yeni yayla şenlikle-rinden olan Karaabdal Yayla Şenliği’nde Kayabaşı Yaylası 11’inci kez şenlenecek. Programının hazırlanması son aşamasına gelen şenliğin başlama saati ise şimdiden 12.00 olarak belirlendi.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Işıklar Belediye Başkanı Hasan Tahsin Öztürk, Kayabaşı Yaylası’nın ulaşım açısından en rahat yaylalardan biri olduğu gibi uzaklık olarak da en avantajlı yaylalardan biri konumunda olduğunu belirterek, “Düzenleyeceğimiz şenlikte tüm Akçaabatlılar’ın yanı sıra civar il ve ilçe halklarını da görmekten mutluluk duyacağız.” dedi.
Şenlikte vatandaşların gönüllerince eğlenmeleri için her türlü önlemi aldıklarını, yaylacıların gönüllerince eğlenmeleri için bir çok mahalli sanatçıya da şenlikte sahne vereceklerini vurgulayan Öztürk, şenliklerini “Yaylada büyük buluşma” olarak isimlendiriyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler