Şener Çinli Rakibini Ezdi Geçti

Şener Çinli Rakibini Ezdi Geçti

Ülkemizi ve Trabzon’u temsil eden milli boksörümüz Yakup Şener’de rakibini 5 raunt boyunca üstün ve güzel bir oyunla eleyerek geceye hem heyecan hemde damgasını vuran sporcularımızdan birisi oldu.

Dünya Boks Birliği’nin (AIBA) düzenlediği Dünya Boks Serisi kapsamında “Türkiye Conquerors 1453 (Türkiye’nin Fatihleri) ”-“China Drogans” takımları arasında geçtiğimiz Cumartesi akşamı saat 19.30’da Trt Spor’un canlı yayınla aktardığı karşılaşmalarda Milli takımımız geceden galibiyetlerle ayrılmayı başardı.

İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonu'da gerçekleştirilen organizasyonda 5 Milli boksörimiz Uzak Doğulu rakiplerine karşı 3 galibiyet ve 2 yenilgi alarak geceden 3 puanla ayrılmayı bildi. 3 dakikadan 5 raut üzerinden oynanan her bir karşılaşmalar oldukça çekişmeli ve heyecanlı anlara sahne oldu.  64kg’da Ülkemizi ve Trabzon’u temsil eden milli boksörümüz Yakup Şener’de rakibini 5 raunt boyunca üstün ve güzel bir oyunla eleyerek geceye hem heyecan hemde damgasını vuran sporcularımızdan birisi oldu.

Şener yaptığı kısa bir değerlendirmede, güzel ve zor bir müsabaka sonucunda galip ayrıldığımdan dolayı mutluyum. Hedefim 2016 Rio Olimpiyatları'na vize alarak 2012 yılında Londra olimpiyat oyunlarında alamadığım madalyayı almak olduğu söyledi. Bunun içinde hocam Mehmet Değermenci ve milli takım antrenörlerimiz ile birlikte planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürerek inşallah hedeflerimize ulaşacağız dedi. Şener, ayrıca kendilerine maddi ve manevi hertürlü desteği sağlayan Türkiye Boks Federasyonu başkanı Eyüp Gözgeç’e teşekkür ettiğini belirterek sözlerini tamamladı. 

yakup-sener1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor