Sendika Yeterli Görmedi

Sendika Yeterli Görmedi

Büro Memur Sendikası Genel Başkanı Uğur Ünalan, uzun süredir bekledikleri Torba Kanunu'nu yeterli görmediklerini belirtti.

Büro Memur Sendikası Genel Başkanı Uğur Ünalan Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Ünalan, günlerdir kamu görevlilerinin kilitlendiği torba yasanın kamu çalışanlarını tatmin etmediğini belirterek “Bu yasa kamu çalışanlarını tatmin etmemiştir, Torba yasa maalesef delinmiştir, içerisinde kamu çalışanları adına hiçbir şey kalmamıştır. Bu sebeple de bu torba yasayla ilgilide umutlarımız bir başka bahara kalmıştır. Bu vesileyle Büro Memursen ailesi olarak bundan sonraki süreç içerisinde kamu çalışanları adına çıkmış olduğumuz bu kutlu yolculukta çalışanlarımızın hak ve menfaatleri için var gücümüzle eylemlerimize, söylemlerimize devam etmeye çalışacağız. 62. Hükümeti tüm kamu görevlileri sorunlarının çözümü konusunda harekete geçmeye davet ediyoruz ” dedi.

 Rehin tutulan 46 vatandaşın burnu bile kanamadan kurtarılmalarının önemli olduğunu belirten Başkan Ünalan “Milli İstihbarat Teşkilatımızın haftalardadır süren yoğun çalışmaları neticesinde Türkiye’ye getirilmiştir. Bu zorlu süreç içerisinde acıyı yüreğinde tutup, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne olan güveninden dolayı, umutlu bekleyiş ve sorumluluk içerisinde hareket eden 49 vatandaşımızın ailelerine ve topluluğumuzun tüm kesimlerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi

buromemursen-akcaabat.jpg

Basın toplantısına Memur-Sen'e bağlı Büromemursen Akçaabat temsilcisisi ve yönetim kurulu üğyeleri de hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler