Seminerlerine Tokdemir adını verdiler

Seminerlerine Tokdemir adını verdiler

Akçaabat Ülkü Ocakları'ndan Tokdemir'e vefâ

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Rahmetli Ali Metin Tokdemir’in vefatının 19. Yıldönümü dolayısıyla Akçaabat Ülkü Ocakları tarafından seminerler düzenledi. Teşkilat içi eğitim kapsamında Ortaöğretim ve Üniversite teşkilatlarına Ülkü Ocakları Merhum Genel Başkanı Ali Metin Tokdemir seminerleri düzenledi. Eğitim Seminer Masası Başkanı Osman Yılmazer'in hazırladığı seminer programı, beş gün boyunca toplam 7 teşkilata sunuldu.
ALİ METİN TOKDEMİR KİMDİR?
1959 Gümüşhane Kelkit doğumlu olan Ali Metin Tokdemir, ilk ve orta öğrenimini vatan toprağının muhtelif bölgelerinde tamamlamıştır. Yüksek öğrenimini Eskişehir İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde tamamlayan Tokdemir, yüksek tahsilini sürdürdüğü yıllar boyunca Ülkücü hareketin pek çok kademesinde yaptığı görevlerle Türk milliyetçiliğine büyük hizmetlerde bulunmuştur.
Ömrünün baharında gençliğin eğitimi için büyük bir seferberlik başlatan Metin Tokdemir, haftanın yarısını şehir dışında konferanslarda, seminerlerde ve eğitimlerde geçiriyordu. Sabır, azim ve kararlılık timsali Ali Metin Tokdemir, milletvekili olarak aziz Türk milletine hizmet etmeye karar verdikten kısa süre sonra Karadeniz’in vatansever insanlarıyla kucaklaşmak için çıktığı geziden dönerken Maçka ilçesine bağlı Başarköy yakınlarında geçirdiği elim trafik kazası sonrası kaldırıldığı hastanede 8 Aralık 1995 tarihinde, 36 yaşında Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler