Selçuk Aydın'a Plaket

Selçuk Aydın'a Plaket

Akçaabat Belediye BaşkanıTürkmen, Hemşehrimiz Selçuk Aydın'a teşekkür plaketi verdi.

Akçaabat belediye Başkanı Şefik Türkmen, Kıtalararası Altın Kemer’in sahibi olan Selçuk Aydına teşekkür plaketi verdi.


Şefik Türkmen’i makamında ziyaret eden ve ilçemiz Çamlıca köyünden olan Selçuk Aydın, Akçaabatlı olarak her zaman gurur duyduğunu hemşerilerinin kendisine gösterdikleri ilgiden son derece memnuniyet duyduğunu ifade etti. Aydın “Akçaabatlı bir sporcu olarak amatör olarak başladığımız boks sporunda ulaşılabilecek en üst seviyeye ulaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Buralara gelmek kolay olmadı. Çalışmadan başarı elde etmek mümkün değil. Boks sporuna başladığımızda bu sporu para kazanmak amacıyla değil de sevdiğimiz için yapıyorduk. Şimdi ise tüm dünyanın bizden bahsetmesini sağladık. Bu başarıyı yakalamada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hemşerilerimden bana manevi destek olmalarını bekliyorum” dedi.
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise, Selçuk ile guru duyduklarını belirterek “Selçuk elde ettiği başarılar ile göğsümüzü kabarttı. Aynı başarılarını ileride artarak devam edeceğine olan inancımız tamdır. Akçaabat, boks sporunda Türkiye’de önde gelen şehirler asında. Birçok sporcumuz uluslar arası başarılara imza atıyor. Bizde belediye olarak kendilerine elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz.

Selçuk Aydın en son Trabzon’da yapılan WBC Yarı Orta Siklet Kıtalararası Kemer Karşılaşmasında, Güney Afrikalı rakibi Lucky Lewele'yi sayıyla yenerek altın kemerin sahibi olmuştu.

Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Spor