Şelçuk Aydın'a Plaket

Şelçuk Aydın'a Plaket

Profesyonel boksörör Selçuk Aydın'a Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel'den düzenlenen bir törenle plaket takdim etti.

 

Profesyonel boksörör Selçuk Aydın'a Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel'den düzenlenen bir törenle plaket takdim etti.

 

Darıca Belediyesinde düzenlene törene, Belediye Başkanı Muhammet Altınel, Kavaklı Belediye Başkanı Halil İbrahim Dervişoğlu, Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

 Plaket töreninde konuşan Başkan Altınel, Dünya çapında bir sporcunu beldelerinden çıkmasından gurur duyduklarını belirtti. Altınel “Selçuk aldığı şampiyonluklar ile Türk milletin tahtında ayrı bir yer edinmiştir. Ferdi sporlarda elde edilen başarılar çok daha değerlidir. Selçuk kardeşimizde alın teri ile dünya çapında başarılar elde etmiştir. Kendisine belde halkı olarak ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.,

Selçuk Aydın’ın Darıca beldesinden olmasının kendilerini ayrıca mutlu ettiğini ifade eden Altınel “Beldemizden böyle bir sporcunun çıkması bizleri son derece mutlu etmiştir. Belde olarak her zaman kendisinin yanındayız. Selçuk Aydın’ın başarısı aynı zamanda beldemizin

de gurur kaynağı olmuştur.” Dedi.

 

Aynı beldeden olmamız nedeniyle bu başarı bizim için ayrı bir öneme sahiptir. Bundan sonraki spor hayatında aynı başarıları göstereceğinden eminiz. Aldığı başarılı sonuçlar ile spor severleri sevindirdiği için kendisine belde halkı olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Boksör Selçuk Aydın ise “Memleketimde bana gösterilen ilgi beni son derece gururlandırılmıştır. Bu sevgiye layık olmaya çalışacağım. İlgi gösteren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

selcuk-aydin-akcaabat.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler