Şekerbank Açıldı

Şekerbank Açıldı

Şekerbank 250. Şubesini Akçaabat'ta açtı.

 

Şekerbank Akçaabat Şubesi törenle hizmete girdi. Açılış dolayısıyla düzenlene törene Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat belediye Başkanı Şefik Türkmen, Şekerbank genel Müdür Yard. Orhan Karakaş Bölge Müdürü Fehmi Taytaç, Şube Müdüresi Nihal Camadan, Akçaabat Esanf ve sanatkarlar Odası başkanı yaşar Sivrikaya, Esnaf Kefalet Koop.Başkanı Osmöan Zeki Aşlan ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, İlçede son birkaç yıl içerisinde banka sayısının hızla arttığını, bunun hızla büyüyen ülkemiz ekonomisinin Akçaabat’a bir yansıması olduğunu belirti. Özkan “ilçemiz büyük bir potansiyele sahip. Bu potansiyeli gören bankalar peş peşe ilçede banka şubelerini açma gereği hissettiler. Bankaların çoğalmasıyla vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet alacağı bir kesindir” diye konuştu.

Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Orhan Karakaş ise, Akçaabat’a  Şekerbenk’ın  250. Şubesini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını, Akçaabatlılar en iyi vermek için gayret göstereceklerini belirtti.

Açılışı yapılan banka ile Akçaabatta banka sayısı 11'e ulaştı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler