şehidimizi Uğurladık

şehidimizi Uğurladık

Hakkari'de terör saldırısı sonrası şehit düşen 8 askerden Trabzonlu Piyade er Ali Yasin Erosmanoğlu, binlerce kişinin katıldığı cenaze namazı sonrasında son yolcuğuna uğurlandı

 

Hakkari'de terör saldırısı sonrası şehit düşen 8 askerden Trabzonlu Piyade er Ali Yasin Erosmanoğlu, binlerce kişinin katıldığı cenaze namazı sonrasında son yolcuğuna uğurlandı.

 

Van'dan askeri uçakla öğle saatlerinde Trabzon'a getirilen ve havalimanında ambulansa konularak Fatih Devlet Hastanesi morguna kaldırılan şehit askerin cenazesi daha sonra hastane morgundan alınarak Kurtuluş mahallesindeki evine götürüldü. Buradan da anne Nurten ve baba Ali Sait Erosmanoğlu ile kardeşlerinin gözyaşları arasında şehidin cenazesi ambulansa konularak cenaze namazının kılınacağı Atatürk Alanı'ndaki İskenderpaşa Camisi'ne götürüldü. Yol boyunca Trabzonlular ambulansa ellerinde Türk bayrakları ve terörü lanetleyen sloganlarla eşlik ederken, zaman zaman da tebrikler getirildi. Cenaze yaklaşık 1,5 saatte Atatürk Alanı'ndaki İskenderpaşa Camisi'ne ulaşırken, burada ikindi namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin de katılırken, şehit ailesine taziyede bulundu. Cenaze namazının kılınmasının ardından cenaze ambulansa konulduğu sırada Bakan İdris Naim Şahin'e cenazeye katılan kızgın kalabalık tepki gösterdi. Tepkiler ve yuhalamalar sonrasında Bakan İdris Naim Şahin aracına binerek cenaze alanından uzaklaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler