Şefik Türkmen'e Ak Partiden Destek Ziyareti

Şefik Türkmen'e Ak Partiden Destek Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Yönetimi, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i makamında ziyaret ederek destek verdi.

 Akçaabat’ta bir süre önce hakkında bazı iddiaların yer aldığı korsan dergi dağıtılan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e AK Parti ilçe teşkilatı destek geldi.

 

İlçe Başkanı Osman Çavuş ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı ziyarette konuşan başkan Türkmen, bu tür karalama kampanyalarının karanlık işler olduğunu ifade ederek, “bizim yaptığımız tüm işler şeffaf ve halka açıktır. Kimseden gizlediğimiz bir şey yoktur. Belediyemizde bir yanlışlık veya hata gören olursa bize haber verirse biz bundan gocunmayız, aksine hatamızı düzeltme için bunu bir fırsat biliriz. Ancak bu şekilde yapılan karalama kampanyalarına sessiz kalmamız mümkün değildir. Bunlar haysiyet ve şeref cellatlarıdır. Bunu yapanlar ahlak fakirleridir. Gizli, saklı iş yapmaya çalışan insanlardır bunlar” dedi.

Akçaabat Belediyesinin bir kurum olduğunu ifade eden Türkmen,  “Bu kurum devletin resmi bir kurumu ve burada bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız, bu ilçenin kaymakamı var, savcısı var. Buralara gidip belgelerini ortaya koyarak hakkımızda işlem yapılmasını isteye bilirsiniz. Ama bu şekilde yapılması doğru bir davranış değildir” diye konuştu.

 

Böyle yapmak ne siyasi ahlaka aslı astarı olmayan meselelere ortaya koyacaksın, otopark parası ne oluyor gelip burada size anlatılır. Biz her yıl teftiş ediliyoruz. Biz bundan memnun oluruz. Biz yanlışımız hatamız varsa bunu düzeltmek isteriz. Hesabımızı veremeyeceğimiz hiçbir işimiz yoktur.

 

Osman Çavuş ise yaptığı açıklamada, tercih edilen yöntemin kabul edilebilir bir iş olmadığını belirterek “Elinde belgesi olan bunu çıkıp belgeleriyle ortaya koymalıdır. Gizli olarak yapılan bu yöntem hoş bir şey olmadı. Biz inanıyoruz ki bunlar aslı astarı olmayan işlerdir. Başkanımızın arkasındayız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset