Seçim Toplantısı Yapıldı

Seçim Toplantısı Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanlığı önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili toplantılarına devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanlığı önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili toplantılarına devam ediyor.

Parti binasında gerçekleştirilen ve yerel seçimlerde uygulayacakları stratejileri konu alan toplantıya, ilçe Başkanı Mustafa Nadir, Eski İlçe Başkanları Yavuz Karan ve Ahmet Bedir Bayraktar, kadın kolları başkanı Leyla Alşan,  Gençlik Kolları Başkanı Bayram Turan ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Mustafa Nadir, toplantının amacının yerel seçimlerle ilgili örgütsel çalışmaları değerlendirmek, yönetim olarak alınacak kararlara partililerin katkısını sağlamak ve partinin aldığı kararlara partililerin katkı sağlamasını sağlamak olduğunu söyledi.

 

 

Nadir konuşmasına şöyle devam etti; “Koyduğumuz hedeflere ulaşabilmek, İlçemiz siyasetine en iyi katkıları sunabilmek için yönetim kurulu ve örgütlerimiz olarak büyük bir gayretle çalışmaktayız. Partililerimizin ve Akçaabat Halkımızın desteği ile başarıya ulaşacağımızdan biz eminiz, herkesinde emin olmasını isteriz. Bu anlamda örgütümüz önüne çıkabilecek engelleri, halkımızın desteği ile meşru yollardan aşabilecek bilgi birikimi ve donanıma sahiptir.

İlçemizde seçimle oluşacak olan yerel yönetim organlarını, başarıyla temsil edebilecek, sevk ve idarede ihtiyaç duyulabilecek her türlü altyapı kültür ve donanıma sahip, mümtaz kişilikli aday adaylarımız mevcuttur. En kısa zamanda, Nasıl bir Akçaabat görmek istiyoruz. Gelecek nesillerimize Nasıl bir Akçaabat bırakmayı planlamalıyız. Sorularına en iyi yanıtları verebilecek olduğuna inandığımız adaylarımızı Akçaabat halkımızın albenisine sunmak için Partimize yakışır, muhteşem bir şekilde sahaya indirmeye hazırlanıyoruz” dedi.

 

 

Akçaabat’ta halk tarafından anlaşılabilir ve kısır siyasi tartışmalardan uzak siyaset yapmaya çalışacaklarını ifade eden Nadir “İflas etmiş tüccar anlayışı ile siyaset yapmaya çalışan AKP İlçe yönetiminin tahrikleri bizleri yolumuzdan alıkoymaya yetmeyecektir” diye konuştu.

 

Nadir konuşmasında “AKP İlçe yönetimi müflis şirket anlayışı ile hareket etmekte, halkımıza sunacağı birikim sahibi insan fukaralığı çektiğinden olsa gerek, partimizden ve diğer bazı siyasi partilerden aday adayı olan veya olmayı düşündüğü söylenilen İlçemizin yetiştirdiği değerleri, kendi aday adayları imiş gibi sıralamaya koyarak örgüt ve halkın görüşüne sunma girişiminde bulunmaktadır. Bu harekete karşı çıkışımız partimize veya söz konusu değerlere bir zarar geleceği korkusundan değildir. Hatta ilerleyen günler de AKP dışında kalan siyasi hareketlere fayda da sağlayabileceğini de hep beraber göreceğiz. Ancak, biz her  iş ve işlemde önce kamu yararına hukuk ve ahlaka uygunluk arayan bir gelenekten gelen anlayışa sahip olduğumuzdan söz konusu AKP İlçe yönetiminin kararında da gördüğümüz hukuki  ve etik noksanlıkları AKP Yöneticilerine ve kamu oyumuza duyurmak ihtiyacı hissettik. Anlayan AKP’li yönetici arkadaşlarımız anlamıştır. Anlamayanlara ve anlamak istemeyenlere de anlayanlar inşallah anlatır. Bize bu konuda hukuk bilgisi almak için adres gösteren AKP İlçe yöneticisi arkadaşların gerçekte hukukla ilgili bildikleri bir adres varsa hiç vakit geçirmeden sık sık yargı ve hukuk kazaları ile ülkenin başının ağrıtılmasına neden olan Sayın Başbakan’a ve AKP Genel merkez kurmaylarına bildirirlerse partilerine ve ülkemize çok büyük hizmetler etmiş olurlar”. Dedi.

 

Mustafa Nadir, Belediye başkan adayları konusunda da çalışmaların devam ettiğini ve kısa sürede adyları kamuyuna açıklayacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Siyaset