Seçim Gezisine Başlandı

Seçim Gezisine Başlandı

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi için Adalet ve Kalkınma Partisi Söğütlü Beldesinde seçim çalışmalarına başladı.

 

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi için Adalet ve Kalkınma Partisi Söğütlü Beldesinde seçim çalışmalarına başladı.

 

Ak Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, İlçe Başkanı Osman Çavuş, Söğütlü Belediye Başka adayı Ömer Katırcıoğlu, meclis adayları ve çok sayıda partilinin katıldığı çalışma öncesi Ömer Katırcıoğlu tarafından partililere kahvaltı ikram edildi.

Kahvaltıda konuşan Milletvekili Mustafa Cumur, Ak Partinin insan merkezli siyaset anlayışıyla hareket ettiğini, hiçbir zaman siyasette kirlenmeye müsaade etmediklerini belirtti. İktidarları döneminde belediyeler arasında ayrım yapmadıklarını, Ak Partili olsun olmasın eşit miktarda hazineden gerekli ödeneklerin verildiğini belirtti. Söğütlü Beldesinde 5 yıldır belediye başkanlığı yapan Ömer Katırcıoğlu’nun çok önemli hizmetlere imza attığını belirten Cumur “Söğütlü 11 bine yakın nüfusuyla  bir çok ilçemizden çok daha büyük bir beldemiz.  Burada verilen hizmetlerin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını görüyoruz. Bu da bizim başkanlık konusunda isabetli bir karar verdiğimizi gösteriyor” dedi.

 

GÜNEYDOĞUDA NEDEN SİYASET YAPMIYORLAR…

 

Vatan millet Sakarya diyenlerin Güneydoğu’daki illerde olmadıklarını belirten Cumur “Güneydoğu’da  sadece Ak Parti ve bölücüler var. Burada siyaset yapmak çok kolay ama asıl siyaset orada yapılıyor. Tabiri caizse namlunun ucunda siyaset yapıyoruz. Oradaki insanlara vatan ve bayrak sevgisini anlatmaya çalışıyoruz. Çanakkale’de Diyarbakırlı ile Trabzonlunun aynı safta ve aynı amaçla şehit düştüğünü anlatıyoruz.   Genel seçimlerde Günaydoğu’da birinci parti olmuştuk yerel seçimde de birinci çıkacağız” dedi.

 

 

 

Söğütlü Belediye Başkanı Ömer Katırcıoğlu ise toplantıda yaptığı konuşmada, Söğütlü’de hiçbir ayrım yapmaksızın herkesin yardımına koştuklarını belirtti. Katırcıoğlu “Herkese eşit hizmet etmeye çalıştık.Elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanmaya çalıştık. Dönemimizde çok önemli hizmetlere imza attık.   Bu hizmetlerin başında yol gelmektedir. Söğütlü’de yol problemlerini büyük ölçüde ortadan kaldırdık. Geçmiş dönemde ne söz vermişsek ondan daha fazlasını gerçekleştirdik” dedi.

 

UÇARSU SUYU BİZİM İÇİN HAYATİ ÖENME SAHİP..

 

Ömer Katırcıoğlu 5 mart 2009 tarihinde ihalesi yapılacak olan Uçarsu suyu projesinin Söğütlü beldesi için hayati önem arz ettiğini belirterek “Şuan suyumuzu Trabzon Belediyesi’nden almaktayız ve bize maliyeti çok yüksek. Bu projenin tamamlanması ile çok daha kaliteli suyu daha ucuza içme imkanı bulacağız” dedi.  

 

Toplantı sonrası topluca esnaf ziyaretlerine geçen partililer 29 Martta destek istedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset