Sebat'tan İlk Transfer

Sebat'tan İlk Transfer

Akçaabat Sebatspor Turgutluspor’dan Mustafa Beşir ile sözleşme imzaladı.

 

 

TFF 2. Lig Klasman grubu takımlarından Akçaabat Sebatspor eski sporcusu Mustafa Beşir ile sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töneniyle 2 yıllığına Kırmızı-Beyazlı kulüple anlaşan Beşir’in imza töreninde, Akçaabat Sebatspor Başkanı Şenol Ayvaz ve Başkan Yardımcısı Rıza Özer hazır bulundu.

Başkan Ayvaz  imza sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mustafa Beşir’in futboluna inandıklarını belirterek “Akçaabat Sebatpor’a  katkı sağlayacağına inandığımız için bu oyuncuyu transfer ettik. Zaten geçmişte bu kulüpte futbol oynamış ve camiayı yakından tanıyan bir sporcu. İnşallah her iki tarafa içinde hayırlı olur” dedi.

Başkan Ayvaz transfer çalışmalarının devam ettiğini ve öncelikle geçen sezon takıma katkısı büyük olan Emre Aygün ve Muhammet’in takımda kalmasını istediklerini söyledi.

 

Mustafa Beşir ise yaptığı açıklamada, eski kulünde olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek “Akçaabat Sebatspor camiasını tanıyorum. Her zaman hedefi olan bir kulüptür. Benimde bu hedefe ulaşmada katkım olacağına inanıyorum. Burada iyi bir sezon geçirip tekrar eski kulübüm Trabzonspor’a dönmek için çalışacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor