Sebat'ta Rota Pazarspor

Sebat'ta Rota Pazarspor

Hafta sonu deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak Akçaabat Sebatspor'da hedef 3 puan.

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak Akçaabat Sebatspor'da, kulüp başkan yardımcısı Rıza Özer, son 2 maçtaki yükselen grafiklerini devam ettirmek istediklerini söyledi.

    

 

Özer, yaptığı açıklamada, Pazarspor karşılaşmasının her iki takım açısından da hayati öneme sahip olduğunu belirterek, ''Maçın, Karadeniz futboluna yakışır bir mücadele olmasını arzu ediyoruz. Saha sonucu ne olursa olsun iyi futbol, dostluk ve kardeşlik içinde bir mücadele olmasını temenni ediyoruz'' dedi.

    

 

Camia olarak gelecek haftalarda ligdeki konumlarıyla ilgili sıkıntı yaşamamak için 3 puan almaları gerektiğinin altını çizen Özer, ''Bu maçta, son 2 karşılaşmamızda yükselen grafiğimizi devam ettirmek istiyoruz'' diye konuştu.

 

Geçen hafta sonu İstanbul'da birlik ve dayanışma gecesi düzenlediklerini anımsatan Özer, ''Bu etkinlik, camianın dinamiklerini bir arada tutmak ve kulübümüze maddi kaynak girişi sağlamak adına son derece faydalı olmuştur. Çalışmalardaki tek amacımız, Cumhuriyet ile yaşıt kulübümüzü eski güzel günlerine kavuşturabilmektir'' dedi.

 

Derviş ALTUNTAŞ/AkçaabatAjans

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor